Merhaba,
Bize mail atan bir kişinin, mail attığı yeri ve hatta ülkeyi belirleyebilmemizin bir yolu var mı? Karşımızdaki kişinin normail bir internet kullanıcısı olduğunu söylememde fayda var. Teşekkürler.
göndericinin yerini tespit etmek
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Valla bunu öğrenebilmen için hacker denen şahışlardan biri olman lazım bu her yiğidin harcı değil anlıcağın ama yasal yollardan bunu öğrenebilirsin bunun içinde çok geçerli bir nedenin olması lazım yani sana zarar verecek türden bir şey yapması lazım kişinin
eğer bçyle bir sorunun varsa uzun uğraşlar ve yetkili mercilerle temesa geçerek o kişinin nerden maili gönderdiğini öğrenebilirsin ama dediğim gibi uzun süren mahkeme dönemleri geçerli bir sebebin olması lazım
Öğrenebilirsin...
Hotmail, yahoo ve mynet de ufak bir ayar ile size mail atan kişinin ip'sini görebiliryorsunuz...
Ben yahoo ve mynet'de yapmadım ama hotmail adresimde öyle...
Bana mail atan kişinin ip'si ile birlikte birçok özellikleride gösteriyor...
Kişinin ip'sini öğrendikten sonra ip sorgulaması yapan siteler var ve kişinin adresini öğreniyorsun...
Tabiki proxi kulanmıyorsa...
Benim dökümanlarımın içinde olması gerekiyordu bulabilirsem buraya yazarım...
ülkeyi falan bulan bir program vardı ama adını unuttum. chipin 2004 sayılarından birinde olması lazım. ayın shareware leri bölümünde bu program vardı. ama hangi sayı hatırlamıyorum. dergileri alıyorsan araman lazım
arkadaşlar, öncelikle teşekkürler. buraya yazmaktan çekindiğiniz şeyler varsa lütfen bana özel mesaj atın. bu konu çok önemli. mahkeme işiyle uğraşamam.
yahoo da ilgili ayarlar nasıl yapılıyor.
ben de bakacağım şimdi ama siz de yönlendirirseniz sevinirim.
html yapıyorsun ve kaynak kodunu açtığında sana gönderdiği ıp içinde yazıyor..
cyber-warrior illegal değilde chip.com.tr mi? illegal...
:):)