Google 1998 İlk beta yayını :)))
onlineTRbu google mu şimdi?..Kesinlikle Googledir İlk beta test yayını yaptıgı Zaman...
Reborn91hey maşallah arayüze bak tarihi eser :katılıyorum ya ayrınva paylaşım için sagol
öledionuz ama adamlar ozman bile nası para kırıyolardır...
haticeye değil neticeye bakın diye bir söz var :)
bence o zamana göre çokk güzel kim ne derse desin..
bu arada byburak2008 kardeşim sağolasın devamını bekliyoruz..
Google'ın adı en başlarda daha farklıymış. Hatta ilk yayın Stanford Üniversitesi ağında ilk isimle yapılmış. İlk logo da pek maliyetli değilmiş: Tarayıcı ile taranmış bir el.
bune yha arama yapmak için sitenin tam adını yazmak gerekiyor.Chip diye arattım:
Data Retrieval Failure.
We're sorry. We were unable to retrieve the requested data. We may be experiencing technical difficulties and suggest that you try again later.
See the FAQs for more info and help, or contact us.
dedi:S
Arkadaşlar bu siteyle tüm
sitelerin eski halini görebilirsiniz.
Örneğin CHİP Online ;
web.archive.org/web/19981212023737/www.chip.com.tr/
Edit: Linki kopyalayıp adres satırına yapıştırın ve girin
bu ne ya! chıpin şimdiki hali daha iyiymiş
"chip bilgisayar kültürü" ejhe ejhe yerlerde geziyorum şu an Allah tan klavye kablosuz hala yazabilmekteyim :)
bu arada kylie o gülüş bi da koparttı beni :)
elazigliiğrençmişaynennn katılıyorum
chip in eski haline koptum ya
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
[url]http://web.archive.org/web/19981212031005/www.microsoft.com/[/url]
CHIP Online Yeni Arayüzünü Duyurdu
Türkiyenin en çok satan aylık dergisi CHIP, web sitesinin yeni arayüzünü duyurdu. Uzmanlar tarafından "Biraz şeftali de olsa, güzel olmuş." cümleleri ile nitelendirilen web sitesi, kullanıcılara fazla grafik yükü vermeden hizmet edebilmek için optimize edilmiş. Hafta içi hergün güncellenmesi planlanan site, "sade ve kullanımı kolay" sloganı ile tasarlanmış. CHIP Online ekibine ve Young Multimedia'ya buradan tebriklerimizi iletiyoruz.
--------
Liderliği hala koruyoruz ha logo da fazla değişmemiş.
----
2000'de CHIP
------
Eski Logo