Arkadaşlar haksızmıyım yani olay şu örneğin biraz saçma olucak ama buna benzer sorular yokmu;Arkadaşlar Intel D945GTP nin sürücülerini nerden bulabilirim diye buraya yazacağına google a yazsa ne olur??hayır markayı biliyor--modelide biliyor ama buraya soruyor..Ben çoğu zaman cevaplarken google a yazıp öyle linki veriyorum toplamda 2 sn yemi alıyor..tamam burası forum ama çok tembelizz çokkk
Google a Bakmadan Foruma Yazanlar!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.evet basit bir arama yapmaya dahi üşeniyor kimileri
haklısınız , fakat bende geçenlerde bir driver ı google da aradım bulamamıştım sonra başka bi forum içerisinde arama yapınca rapide yükleyen birisi sayesinde bulmuştum .
halbuki işlem sırası şöyle olsa herkes daha hızlı sonuca ulaşcak
1- arama motorlarında ara
2- forumlarda ara
3- forumda konu aç
doğru ve kesin anahtar kelimeleri yazmadıkça bunların hiçbirisinden sonuç alamassın . bir de ; " ACİLLLL !!! " gibi başlıklar atılan konunlara hiç cvp yazmıorum . ne yani seninki acil de "diğer arakadaşlarınki beklesede olur mu " diosun . ha dikkat çekilmesi için yapılıyorsa zaten forumun amacı bilgi alış-verişi burda bu konuda dikkat çekmeye çalşımak bence ters teper .
sevgiler saygılar , bol sorulu ve cevaplı forumlar ola ...
her ne kadar böyle yakınsanızda bu hep olacaktır...
Arkadaşlar bende sizlere katılıyorum.Ama chip forumlarında üye sayısının daha da yükselmesi gerek.Birde açılan konulara cevap yazılmıyor.Bazen insanlar üşenebiliyor.Mesela daha önce birkaç konu açmıştım konu okunuyor bir allahın kulu cevap atmıyor.Chip forumlarındaki en büyük eksiklik bence bu zaten.Umarım bu sorun yakında düzelir.
shehsuvarhalbuki işlem sırası şöyle olsa herkes daha hızlı sonuca ulaşcakSıralamana aynen katılıyorum..
1- arama motorlarında ara
2- forumlarda ara
3- forumda konu aç
Ancak bu,tabi ki bir dosya,bir driver aramak için geçerli bence..Eğer donanımsal bir sorun varsa,sorunun forumlara yazılması herkes için yararlı olur..