Google adsense ile ilgili çok büyük bir sorun var!

gökhan19
31-07-2007, 23:34   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
997 mesaj

Ben önceki web siteme reklam koymak için google adsenseye başvurmuştum ama sitem kabul edilmemişti.Şimdi ise bir blog sitem var ona google reklamı almak istiyorum hatta googleın kendisi bile sitene google reklamlarını ekle diyor (bloggerde) bende ekliyim diyorum ama ekleyemiyorum.Çünkü ilk üye olduğumda sitem kabul edilmediği için hesaba girince hesabınız etkin değil diyor ve bu yüzden hesabıma giremediğim için yeni siteme reklam alamıyorum yeniden aynı bilgilerle üyelikte yapılamıyor.
Benim şimdi ne yapmam lazım? Nasıl hesabımı etkinleştirebilirim ve yeni siteme reklam alabilirim...

Ayrıca blog sitemde şudur: http://geccetr.blogspot.com

İçerik bakımından zengindir ve pagerankıda 1/10

Acil cevaplarınızı bekliyorum...

casper3483
01-08-2007, 00:01   |  #2  
Yıllanmış Üye
114 mesaj

bilgilerinde belirttiğin e-posta adresine etkinleştirme linki gelmiş olmalı kontrol et maillerini gelmişse o linki tıkla sorunun hallolur

gökhan19
01-08-2007, 00:13   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
997 mesaj

Başvurum yaklaşık 1 sene önceydi ve o maili sileli aylar oldu.Hem sitemi kabul etmemişlerdi o zaman etkinleştirme olmazki..Acil yardım bekliyorum bunu nasıl çözücez...???????

LovelessGent
01-08-2007, 03:01   |  #4  
Taze Üye
3 mesaj
gökhan19
Ben önceki web siteme reklam koymak için google adsenseye başvurmuştum ama sitem kabul edilmemişti.Şimdi ise bir blog sitem var ona google reklamı almak istiyorum hatta googleın kendisi bile sitene google reklamlarını ekle diyor (bloggerde) bende ekliyim diyorum ama ekleyemiyorum.Çünkü ilk üye olduğumda sitem kabul edilmediği için hesaba girince hesabınız etkin değil diyor ve bu yüzden hesabıma giremediğim için yeni siteme reklam alamıyorum yeniden aynı bilgilerle üyelikte yapılamıyor.
Benim şimdi ne yapmam lazım? Nasıl hesabımı etkinleştirebilirim ve yeni siteme reklam alabilirim...

Ayrıca blog sitemde şudur: http://geccetr.blogspot.com

İçerik bakımından zengindir ve pagerankıda 1/10

Acil cevaplarınızı bekliyorum...

dostum böle bi sorunla bende daha önce karşılaştım.. google'a bir mail yaz ve durumu bildir 48 saat içerisinde sana tanıt verirler eğer onlar düzeltmezse durumu sen başka bir mail adresiyle tekrar üye ol.. site adresinin bir önemi yok.. bide sana gelen mailde "bilgileri güncelle ve tekrar başvur" diye bir link olması lazım onu bulabilirsen tıkla ve bilgilerini güncelle.. daha fazla destek için www.bedavaca.net sitemde ki iletişim bölümünden bana mesaj atabilirsin.. :)

gökhan19
01-08-2007, 10:22   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
997 mesaj

Zaten mail gönderip durumu anlattım.Bugün yada yarın cevap bekliyorum ama bide size sorayım dedim.
Başka mail adresiyle üye ol demişsinde ad soyad aynı olunca kabul etmiyorki...