Google bu sefer doğru bilemedi!

CHIP Online
30-05-2010, 12:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Google'ın Eurovision tahminleri hem tuttu, hem de tutmadı. İşte Google'ın Türkiye  tahmini...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/goog ... bilemedi_20348.html

Sizlere daha önce Google'dan Eurovision 2010 tahminleri haberinde duyurduğumuz Google hesapları bu sefer hem tuttu, hem de tutmadı.

Eurovision 2010'un galibi olan Almanya'yı ve Almanya'dan Satellite şarkısı ile 1. olan Lena'yı doğru tahmin eden Google, iş Türkiye'ye gelince feci çuvalladı.

Türkiye'yi temsil elen maNga'nın 11. olacağını tahmin eden Google, tam 9 sıra yanıldı ve Türkiye, Almanya'nın ardından Eurovision 2010'da 2. oldu.

Oslo'da düzenlenen Eurovision 2010 geride kalırken, 1. ve 2. olan Almanya ve Türkiye'yi CHIP TV'de izleyebilirsiniz...

Tüm konu: Google bu sefer doğru bilemedi!

İzleyin: Eurovision 2010 ve Türkiye!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizin Eurovision 2010 tahmininiz neydi?

Roadrunnner
30-05-2010, 13:54   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
694 mesaj

Manga'nın bu şekilde başarılı olabileceğini aklımın ucundan bile geçirmemiştim.Benim için sürpriz oldu diyebilirim ama Manga'yı tabii ki canı gönülden tebrik ediyorum...Şarkıyı dinlerken tüylerim diken diken oldu vallahi , bir Türk olarak gurur duydum şahsen...

efromcs
30-05-2010, 14:17   |  #3  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
50 mesaj

maNga'nın performansını hiç beğenmemiştim, daha doğrusu Ferman'ı beğenmemiştim. Diğer tüm grup üyeleri hatta o robot kız dahi gayet etkinken Ferman sahnede odun gibi durup sadece şarkısını söylüyordu. maNga'nın karanlık tutkusunu da anlamış değilim, bir konserinde de yine sahne tamamen karanlıktı burdaki şovlarında da sahne karanlıktı. Oysa sahnenin ve arkaplanın aydınlatması gayet başarılıydı maNga bunu değerlendirmeliydi bence. Sahne şovlarını beğenmedim, tıpkı Roadrunner gibi ben de bu sonucu hiç beklemiyordum. Almanya'nın kazanacağı kesin gibiydi zaten, çünkü gerek kızın sempatikliği gerekse de şarkının ritmi çok güzeldi.
Lena'yı ve tabi ki maNga'yı tebrik ediyorum canı gönülden.