Google Chrome (Bu ne Yaaaa) ;( !!!

ugpa7
13-01-2010, 23:20   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
275 mesaj
Alıntı: _eFeKenTLi_  
chrome at cope bana tamamen guvensız geldı . vede fıre fox gıbı yada ie8 gıbı degıl performansı ve guvenırlıgı . suan fırefox 3.5.7 surumu cıktı . hataları baya gıderılmıs .  ie8 de artık eskısı gıbı sayfa yuklenırken kılıtlenme yasanmıyor .  ie8 e  firefox 3.5.7 tercıhın olsun .
chrome un kum havuzundan haberin yok hala güvensiz diyorsun abidik gubidik sitelere girersen istersen banka kasası olsun :)

ugpa7
14-01-2010, 08:52   |  #27  
Yıllanmış Üye
275 mesaj
Alıntı: AdRaMiTi  
Ccleaner çalıştırabilirsin..
1.x versiyonundan bu yana bir firefox kullanıcısı olarak şunu diyebilirim her tarayıcıyı kullandım ancak gerek eklenti kütüphaneleriyle , gerekse ( BENİM KULLANIM ) Alanlarımdan dolayı benim vazgeçilmez tarayıcım..

2.Bazı kişiler  Tarayıcıların güvenlik açıklarına guguklu saat gibi takılmışlar sanki fbi'ın gizli verilerini saklıyorsunuz'da takıla,takıla buna takılıyorsunzu bi trojanlık işiniz var halen güvenlik açığı diyorsunuz burada.
Senin güvenlik bilgin yetersiz'se zate en güvenli web tarayıcısı bile seni kurtaramaz ...

fbı'ın gizli veriside olsa demekki herkesin kendine göre verileri var o kadar eklenti eklenti dedin artık firefox eklentileri durduruyormuş gözün aydın   hadi bakalım kolay gelsin<

ugpa7
14-01-2010, 23:39   |  #28  
Yıllanmış Üye
275 mesaj

zaten anlasan sürekli sürüm yükseliyor eklentilerde bu hıza yetişemiyor ve her sürüme uymuyor sende eklenti eklenti söyleyecek söz yok sana anlamazsın zaten

ismet35
15-01-2010, 17:06   |  #29  
ismet35 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,037 mesaj
Alıntı: ugpa7  
zaten anlasan sürekli sürüm yükseliyor eklentilerde bu hıza yetişemiyor ve her sürüme uymuyor sende eklenti eklenti söyleyecek söz yok sana anlamazsın
Bu kadar da fanatikliğe gerek yok heralde bu kaçıncı konunuz...
Anlamadım Google size burada Chrome'u savunun diye hisse falan mı veriyor ?

yalcinkurt
15-01-2010, 17:10   |  #30  
yalcinkurt avatarı
Yıllanmış Üye
1,580 mesaj

Ortalığı savaş yerine döndürdü bu konuları açanlar. Kim memnunsa kullansın sevdiği tarayıcıyı. Ne zorlama var ne de başka bir şey. Tartışmaya ne gerek var?

ugpa7
15-01-2010, 19:51   |  #31  
Yıllanmış Üye
275 mesaj
Alıntı: ismet35  
Bu kadar da fanatikliğe gerek yok heralde bu kaçıncı konunuz...
Anlamadım Google size burada Chrome'u savunun diye hisse falan mı veriyor ?
şu anda yüzde 7 hisse sahibiyim yakında g mail in haklarını alacagım:)