Arkadaşlar Firefox dan Chrome Daha Güvenli Dediler Bende Dün itibarıyla chorme' e geçmeye kara verdim bi kaç sorum ve sorunum var ilk olarak chrome ile internetten gezinirken görev yöneticisinde 4-5 tane chrome.exe var bu virüs falanmı yoksa chrome özelliğimi 2. si ise firefox da ki gibi geçmişi asla hatırlamaması için ve her çıkışta geçmişi otomatik silmesi için yapabileceğim birşey varmı acaba kullanmayımı bilmiyorum yoksa firefox'a ihanetmi ettim ?? ?? şimdiden saolun var olun ..
Google Chrome (Bu ne Yaaaa) ;( !!!
- 1
- 2
ben öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım,geçmişi hatırlamaması için gizli tarama yapabilirsin
Hayır sadece bir pencere açılıyor her açtığımda demek istediğini biraz daha açarmısın,ayarlara gir yeni gizli pencereyi seç Ctrl+ÜstKrkt+N
Bütün tarayıcıları kendi çapımda test ettim. Güvenlik bakımından IE zayıf olsa bile siz virüs programı kullanmıyor musunuz? Ayrıca Ienin sekmelerinin neresi işe yaramaz ?
IE de hangi ie. Firefox u söylerken genel mi konuşuyorsun yoksa firefox 3 mü diyorsun.
IE 8 ie lerin arasındaki ve çoğu tarayıcıdan daha fazla güvenlik sunuyor.
IE 8 in altı dersen dediğinde haklısın sonuna kadar ;)
Flock,AvantBrowser ı da unutmayın.
bnce ie 8 şuanlık iyi güvenli ve hızlı sistem kaynağını iyi kullanmaya gelince firefoxtan daha iyi yapıo google chrom hızlı pratik ve kolay sistemi yormıoyr hızlı açılıp kapanıor ama yeterince güvenli deil ie ve firefox a..
bnce ie 8 şuanlık iyi güvenli ve hızlı sistem kaynağını iyi kullanmaya gelince firefoxtan daha iyi yapıo google chrom hızlı pratik ve kolay sistemi yormıoyr hızlı açılıp kapanıor ama yeterince güvenli deil ie ve firefox a..chrome güvenli bence monzillayı eklentileri dahada güvensizleştirir
Chrome teknolojisi bakımından diğerlerinden farklıdır ve kum havuzu denen bir sistemle çalışır bu nedenle abuk subuk sitelere girilmediği sürece güvenlikle ilgili sıkıntısı yoktur.. Hatta geçen bir haberi vardı linki burda okuyabilirsiniz. :
Ayrıca chrome'da her sekme ayrı exe olarak görünür görev yöneticisinde. Bunun nedeni de her sekmeyi ayrı çalıştırmasıdır böylelikle bir sekme çöktüğünde diğer sekmeler etkilenmez.
Bu arada da gerçekten hızlıdır ve diğer tarayıcılara nispeten daha az sistem kaynağı kullanır.(laf aramızda bana ff'yi unutturdu , ie ve opera zaten yoktu :D)
Webkit çekirdeklidir ama safariden farkı activex denetimlerini çalıştırır sizi üzmez... :)
Gizli kalmak isterseniz yeni gizli pencere açıp kullanabilirsiniz. kısayolu : shift+ctrl+n ayrıca menüde de mevcut...
Umarım yardımcı olmuşumdur....
Ben sana bişey söyliyeyim mi kardeş, ben bütün browserlerı denedim, Chrom çıkana kadar da Firefox kullanıyordum. Chrom çıktı çıkalı onu kullanıyorum, başta çok yavan gelmişti, alışması zor oldu ama şimdi kesinlikle bırakamam, gerçekten çok memnunum, şimdi firefox gibi bir sürü ek araçta eklediler, bana kalırsa Chrom'dan vazgeçme, ayarlar bölümünü iyice bir yokla, göreceksin alışacaksın, hoşuna gidecek.
Hadi kolay gelsin :)
İE diyen arkadaşlara hayretle bakıyorum :) Chrome kullanmaya devam<
Bende Chrome diyen arkadaşlara hayretle bakıyorum...
Ayrıca IE 8 hiç de hantal değil sekmeleri de yavaş açmıyor sizin makınanızdadır sorun..
Mozilla desen hantal,tilkisinin derisi yüzülmüş artık,Chrome onu da kullanıyoruz ama güvenilir mi meçhul...
IE 8 ile yola devam...
- 1
- 2