Google Chrome'daki tuhaf özellik
[Google Chrome'da bugün birşey farketttim. Ögeler sağ tıklanıp değişiklik yapılabiliyor.Tüm mesaj içeriği değiştirilebilip yerine istediğini yazabiliyor ve bunu kayıt altına alabiliyorsun.Hemen hemen tüm ögelerde yenileninceye kadar değişiklik yapılabiliyor. Bu normal midir yoksa Google Chrome nin bir hatasımıdır](alıntı).
Google Chrome'daki tuhaf özellik (?)
Hiçbirşey anlamadım mesaj sayısı felen ne olmuş, ne değiştirmiş, kim değiştirmiş, siteye müdahalemi etmiş,nerden aklına gelmişte böyle birşey yapğmış,ne amaçla yapmışta bunu farketmiş,soruyu bile anlamadım doğrusu.Google Chrome'da kullanmıyorum.
pcwordHiçbirşey anlamadım mesaj sayısı felen ne olmuş, ne değiştirmiş, kim değiştirmiş, siteye müdahalemi etmiş,nerden aklına gelmişte böyle birşey yapğmış,ne amaçla yapmışta bunu farketmiş,soruyu bile anlamadım doğrusu.Google Chrome'da kullanmıyorum.yani siteyi kendi çapında istedigi gibi değiştiriyor.bu değişiklikler başka kullanıcılara yansımıyor.
mustafa91Hata değil, firefox için de böyle bir eklenti mevcuttu.evet doğru,Firefox eklentisi olan greasemonkey ile benzer mantıkta çalışıyor.
Hııı,bravo çok başarılı birşey yapıyormuş,diğer kullanıcıların bunu farketmemesi daha da büyük başarıymış,ne kadar başarılı insanlar varmuş yahu.Bunun keşfi guiness girmeli,hayran kaldım yani çok etkilendim,siteye değişiklik yap ama yenileye tıklayınca normal olsun varya bu başarı karşısında gözlerim yaşardıalsın rozetini
pcwordHııı,bravo çok başarılı birşey yapıyormuş,diğer kullanıcıların bunu farketmemesi daha da büyük başarıymış,ne kadar başarılı insanlar varmuş yahu.Bunun keşfi guiness girmeli,hayran kaldım yani çok etkilendim,siteye değişiklik yap ama yenileye tıklayınca normal olsun varya bu başarı karşısında gözlerim yaşardıalsın rozetini
pcwordHııı,bravo çok başarılı birşey yapıyormuş,diğer kullanıcıların bunu farketmemesi daha da büyük başarıymış,ne kadar başarılı insanlar varmuş yahu.Bunun keşfi guiness girmeli,hayran kaldım yani çok etkilendim,siteye değişiklik yap ama yenileye tıklayınca normal olsun varya bu başarı karşısında gözlerim yaşardıalsın rozetini
keşfediLmeyi bekLeyen bi star deiLki o, hemen herkez tarafından biLinen "Kaynak görüntüLeme" özeLLiği.
PithoEleman çok başarılı bir şey yaptığını iddaa etmemiş ki? Veya birşey bulduğunu kastetmemişki. Özellik diye yazmış, özellik zaten var olan birşeydi. birşey bulduğunu iddaa etseydi güvenlik açığı derdi herhal.Forumdaki ilk mesajın bu arkadaşım. Terbiyeli ol. Bu ne seviyesizlik böyle!..
Özellik tuhafına gitmiş ve ekran görüntüleri ile oynanabileceğini bunun mantıksal bir hata olup olmadığını sormuş.Dikkatli okursan anlarsın. Çok cahilmişsin bee.
Okuduğunu nerenle yorumluyorsun anlamadım.
Yoksa kendinde bir eziklik mi hissettin.
adam yenı hesap acmıs banlanırsamda bu banlansın dıger hesaba bısey olmasın demıs :)
PithoKendi taktik ve statejin mi yoksa bu?2 senedir bu forumu takıp edıyorum oyle cıns adamlar gelıokı buraya her turlu alıcengız oyununa sahıt oldum o yuzden boyle dedım .Vallaha ilk hesabım. Billaha ilk hesabım.
PithoKonuya verilen en doğru cevap buydu sanırım.foruma 8 tane mesaj atmısın dıerlerını okudum ıcınde en duzgun olan bu mesaj .tebrık ederım .bıraz kıbar ol ıstersen tekno kaba arkadasımSon Düzenleme: hiko91 ~ 30 Mayıs 2009 23:39
PithoDemek istediğimde buya, eleman birşey keşfettiğini iddaa etmemişki. Bir tarayıcıda ilk defa gördüğü bir özellik tuhafına gitmiş. Bunun bir hata olup olmadığını sormuş.soruya bakış açısına qöre değişir kanımca =)neyse KATTİYEN chrome hatası deiLdir bu durum "rgnlr04"
Son Düzenleme: StanOne ~ 30 Mayıs 2009 23:44
PithoEleman çok başarılı bir şey yaptığını iddaa etmemiş ki? Veya birşey bulduğunu kastetmemişki. Özellik diye yazmış, özellik zaten var olan birşeydi. birşey bulduğunu iddaa etseydi güvenlik açığı derdi herhal.Sözlerine dikkat ediceksin mesajını düzelteceksin.Sana ihtarımdır.Ben şaka yaptım ama sizin kafanız bu şakaya basmadı.Diğer beni tanıyanlar bu espriyi çözdü.Derhal o mesajını düzelt.Bu forumda konuşurken saygı seviyesini aşağılara çekemessin.
Özellik tuhafına gitmiş ve ekran görüntüleri ile oynanabileceğini bunun mantıksal bir hata olup olmadığını sormuş.Dikkatli okursan anlarsın. Çok cahilmişsin bee.
Okuduğunu nerenle yorumluyorsun anlamadım.
Yoksa kendinde bir eziklik mi hissettin.Son Düzenleme: MBTGROUP ~ 31 Mayıs 2009 12:37
pcwordSözlerine dikkat ediceksin mesajını düzelteceksin.Sana ihtarımdır.Ben şaka yaptım ama sizin kafanız bu şakaya basmadı.Diğer beni tanıyanlar bu espriyi çözdü.Derhal o mesajını düzelt.Bu forumda konuşurken saygı seviyesini aşağılara çekemessin.Bravo
Size katılıyorum.
PithoMesajımı düzeltmeyecem. Düzelmesini istiyorsan editörlerden rica edebilirsin.Kardeşim muhalefet edeceksen adam gibi muhalefet et. Terbiyesizce değil. Üstelik senin karşında bir bayan var. Ayıp...eğer çok üstüme gelirsen Takıldığın tüm sitelerde sana muhalefet olsun diye konularına cevap yazacam.
Hem konularına yazdığım cevaplar saygısızlık mahiyetinde değil ki. Sadece bilmediğin konularda hatırlatma yapıyorum. :D SAdece bu değilki birkaç mesajına daha cevap yazmışım.