Google Chrome'den iyi anlayan?

Deviles
15-05-2011, 01:25   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
63 mesaj

Merhaba arkadaşlar.
Bundan iki hafta öncesine kadar sıkı bir Internet Explorer kullanıcı idim. 9 Sürümü piyasaya sürüldükten itibaren kullanmaya başladım, ama bir türlü sorunlarından kurtulamadım. Forumda bazen isyan ettiğimi görmüşsünüzdür...

Neyse Firefox'u yükledim, pek hoşuma gitmiyor. Saferi deseniz ayrı bir havalarda.
Google Chrome en iyisi bana göre tabii gönlüm hala Internet Explorer'de :) 

Neyse lafı bayağı uzattım, Google Chrome'dan istediğim eklentileri bulamadım bir türlü.
Eğer aşağıda yazacağım maddelerin eklentilerini bilen arkadaşlar varsa benim için yazabilirler mi?
Şimdiden teşekkür ederim ilginiz için.

1. Yeni sekme açtığımda karşıma anasayfa gelsin.
2. Google Transtlate (Dil çeviricisi) yabancı dilde bir site açtığımda direk çevirsin, bana çevrilsin mi diye sormasın, hatta mümkünse adres çubuğunun altından hiç çıkmasın. Evet evet çıkmasın.
3. Google Chrome için esnek bir toolbar.
4. Internet ağında dolaştığımda (Facebook-Chip.com.tr vb.) sitelere girdiğimde şifremi direk kaydetsin.
Aynı siteye tekrar girdiğim de giriş yapmak zorunda bırakmasın.
5. Size göre kullanışlı eklentileri de söylerseniz sevinirim. Google Chorme'da bilmediğim binlerce eklenti var ve bunları tek-tek bakarak, yükleyerek seçmek neredeyse imkansız... 

İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim.
(Not: Bana en iyi 20 eklenti gibi sayfaları önermeyiniz lütfen. Bildiğiniz ve kullandığınız eklentileri yazar-söyler-açıklarsanız sevinirim.)

umutumut
17-05-2011, 03:31   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
32 mesaj

ULTIMATE PC Atölyesi !!!!!!

Evinizde ve işinizde bilgisayar arızalarını kolaycagidermek sizi mutlu etmez mi?
Bilgisayar Onarım bilginizi en üst seviyelere çıkarmayane dersiniz?
Her problemde bilgisayarınıza format atılıp her şeyinizinyerinin değişmesi sinirlerinizi bozmuyor mu?

“İçeride sizin için hazırlanmış çok zengin bir içerik varacele edin bu fırsatı kaçırmayın. Evinizde, işinizde size her an yardımcıolacak bir ürün var “