google da arama sonucundaki bir başlık

HPQ-User
31-01-2008, 11:32   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

silen sormuş:
sayın uzman,
google'da ismimi yazınca ilk sırada çıkan ve olumsuz seyler içeren bir madde var.bir sitenin forum bölümünde yazılmıs,siteye basvurdum bu konudaki forumu sildiler fakat hala aramalarda bu madde geliyor,bazen yok oluyor bir süre sonra tekrar geliyor,google spam bildirdim,site yöneticisi de bildirdiğini ve elinden gelen herseyi yaptığını söylüyor.
bu maddenin tamamen kaybolması için ne yapılabilir?
site yöneticisinin daha başka yapabileceği bir şeyler var mıdır?
aynı forumda bir madde daha vardı ve google aramalarında o da geliyordu yani siteden iki sonuc getiriyordu fakat o madde silindi ve tamamen yok oldu,anlamadığım biri yok olurken diğeri neden hala görünüyor,üstelik asıl yok olmasını istediğim madde hala duruyor.bu yazı ne zama kaldırılr
bu konuda çelişkili cevaplar aldım fakat sonuçta hala mağduriyetim devam ediyor, bu maddeden nasil kurtulabilirim?
yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Diğer
Sistem Özellikleri:
dell

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)

Borga-x
31-01-2008, 12:02   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Bunun ıcın sıte yonetıcısınden yardım alamadıysanız yapacak pek bır sey yok demektır. Eger size yapılmış bır hakaret varsa sıteyı ve yonetıcısını mahkemeye verebılırsınız.