Google+'da sevdiğimiz ve sevmediğimiz 10 şey!

CHIP Online
06-03-2012, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Google+'ı sevmeniz için 5, sevmemeniz için 5 farklı neden... Hepsi içeride...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/goog ... z-10-sey_32360.html

Resimlerle: Facebook ve Google+ 1997'de olsaydı...

Çoğumuz Facebook'u birkaç senedir kullanıyoruz. Google+ ortaya çıktığında çıktığında ise ilk düşüncemiz genellikle, Google'ın bu iş için büyük bir çaba sarfetmesi gerektiğiydi. Bu, Google'ın ilk sosyal ağ denemesi değildi ve kapatılan diğer hizmetler gibi Google+'ın da başarısızlığa uğraması mümkündü.

Ancak Google+ ilerleyişini sürdürüyor ve bugün milyonlarca kullanıcıdan oluşan büyük bir kitleye sahip. Bu yazımızda ise Google+'ın sevdiğimiz ve sevmediğimiz 10 özelliğinden bahsetmek istiyoruz.

Sevmediğimiz 5 özellik


1. Kafa karıştıran duvar: Facebook'da en çok zamanınızı harcadığınız yerlerden biri olan kişisel duvarınızın, Google+'da üçüncü düğme olması biraz garip.

2. Duvara yazmak: Kendi duvarınızdayken güncelleme yazmak için herhangi bir kutucuk görmüyorssunuz. Bunun için öncelikle arkadaşlarınızın güncellemelerinin göründüğü akışa gitmeniz gerekiyor.

3. Çevre düğmeleri: Durumunuzu paylaşırken bunu kimin göreceğinizi ayarlamanıza izin veren düğmeler, Paylaş düğmesine oldukça benziyor. "Kişi ekleyin" bağlantısının düğme olarak gösterilmemesi de tutarsızca görünüyor.

Tüm konu: Google+'da sevdiğimiz ve sevmediğimiz 10 şey!

İzleyin: Google'dan sosyal ağa dev adım!

Resimlerle: Facebook ve Google+ 1997'de olsaydı...


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Google+'da sevdiğiniz özellikler mi, sevmediğiniz özellikler mi ağır basıyor?

erkan1994
06-03-2012, 18:09   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

şahsen sevmediğim özellikler ağır basıyor ve bence kullanıcı ihlali yapıyor google da aynı apple gibi. okadar kim ne derse desin bu gerçekten böyle ve böyle gidiyor işliyor