Google'dan 25.000 USD'lik Çek.

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
sehrikalp
29-11-2005, 16:01   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
543 mesaj

Profilimde de belirttiğim üzere ben bankacıyım. Ve bugün çok ilginç bir olayla karşılaştım. Bir müşterimiz (Adını belirtemeyeceğim) bugün bir çek tahsili için şubemize geldi. 25.000 USD'lik bir çekti bu. Ama çekin keşidecisi GOOGle idi. Tabii meraklar uyandı. Bu arkadaş bir site açmış ve sitesine GOOGLE'nin linkini koymuş bir çok linkle beraber. Epey popüler olmuş bu site (adını çeki tahsil eden arkadaşlar almamış) ve nihayetinde GOOGLE bu arkadaşa aldığı yüksek hitlerden dolayı bu çeki göndermiş. Ne diyorsunuz bu işe?

pijaje
01-12-2005, 13:52   |  #2  
Taze Üye
6 mesaj

bu programın adı google adsense. web masterlar sitelerine google dan aldıkları kodları koyuğ reklam çıkmasını sağlıyorlar, ziyaretçiler bu reklamlara tıklayınca hem web sitesi, hem de google kazanıyor..

darkstar
01-12-2005, 14:27   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,029 mesaj

yuuhhhh diyorum baskadas bise demiyorum..... bide supermis yaa diyorum tabi..

bunu hemen proxy kullanan bir cok hack grubu bunu bir kazanc kapisi haline getirir eminim ..

Son Düzenleme: darkstar ~ 01 Aralık 2005 14:35
theironman
06-12-2005, 10:52   |  #4  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

gerçek mi bu ya, inanmıyorum :S

digidifi
06-12-2005, 16:46   |  #5  
Yeni Üye
37 mesaj

inanılmayacak bişi değil de niye hackerlar kazanç kapısı haline getirsin ki? Hackerların işi yok, bunlarla mı uğraşacak?

darkstar
06-12-2005, 17:01   |  #6  
Yıllanmış Üye
1,029 mesaj

hackerin isi gucu ney cok merak ediyorum???

theironman
06-12-2005, 21:57   |  #7  
theironman avatarı
Genel Denetmen
8,347 mesaj

işte anlayana!

darkstar
07-12-2005, 09:29   |  #8  
Yıllanmış Üye
1,029 mesaj

yanii.... Kahkaha

digidifi
10-12-2005, 16:40   |  #9  
Yeni Üye
37 mesaj

Demek ki hacker anlayışlarımız farklı. Bazılarımız anlamasada, bunda anlaşılmayacak bişi yok.

Son Düzenleme: digidifi ~ 10 Aralık 2005 16:44
diamondmonster
18-12-2005, 12:19   |  #10  
Yıllanmış Üye
148 mesaj

Önceden 100 dolar kazanan arkadaşlarımı bilyordum ama 25.0000 doları hiç duymamıştım
Kazanan Adama Allah parayı kazasız belasız yemeyi nasip etsin ne diyelim :D

theironman
20-12-2005, 10:55   |  #11  
theironman avatarı
Genel Denetmen
8,347 mesaj
alıntı:
Gönderen : digidifi

Demek ki hacker anlayışlarımız farklı. Bazılarımız anlamasada, bunda anlaşılmayacak bişi yok.

bunun anlayış farkıyla bir alakası olmadığı belli; ortada büyük bi meblağ var, insan duyunca hemen inanası gelmiyor.

darkstar
20-12-2005, 15:38   |  #12  
Yıllanmış Üye
1,029 mesaj

elvis32 haklisinda abicim baksana adam ne demek istedigimizi bile anlamadi adamin proxy kullanmadan haberi yok heralde... hackerleride ajan falan zannediyo yada bankalarin CİA in sifrelerini kiran gizemli insanlar zannediyo  bu yuzden ben cevap verme ihtiyaci bile duymamistim...

digidifi
21-12-2005, 18:37   |  #13  
Yeni Üye
37 mesaj

Bunun anlayış farkı olmadığı nerden belli? Tabi ki "hacker" anlayışlarımız farklı o yüzden  "hackerların işi güçü yok bunlarlamı uğraşacak" dedim. Sizde karşı bir görüşü anlamaya çalışmadan, cevaplar yazdınız. Ben sizin ne demek istediğinizide çok ii anladım. Yok ajan zannediyormuşum, yok proxy kullanmaktan haberim yokmuş. Vay bee güzelim yurdumda hackerlığı bilen ne çok insan varmış da bizim haberimiz yokmuş. Bilmemek ayıp değil derler ya. Benim gibi cahil arkadaşınıza, cevap verme onurunu gösterip, bana anlatırmısın Hacker ne demektir? Bizde öğrenelim cahil kalmayalım.

darkstar
22-12-2005, 00:14   |  #14  
Yıllanmış Üye
1,029 mesaj

oncelikle......
hackerlik 350 milyon askari ucretle sabah 8 aksam 5 sigorta + yemek + yol parasi  calisan insanlar degildir... bunu bi meslek olarak anlama... adam bi sekilde birilerini aldatip bi acigi yada bi durumu kendi lehine ceviriyosa bu hackeriliktir benim gozumde ama sen boyle dusunmeyebilirsin

ortada bi sekilde 25.000 dolar var sen bunu kazanmak istemezmisin bende sana bunu kazanmanin yontemini anlatim... kur bi tane site koy buraya bu sitenin banerini sonrada bi program yaz proxy kullanabilen sonra  
koy burayada artik bulabildigin kadar proxylist artik 100.000 click mi eder 1.000.000 click mi eder bu senin bulabilecegin proxye bagli...

simdi bu sitede gercekten senin bu sitenin reklamini yaptigini zannedicek yani bu kadar insanin buraya geldigini zannedicek ve bunun icin sana para odicek yeterince acikmi yoksa anlamadiysan biraz daha anlatim mi???

darkstar
22-12-2005, 00:15   |  #15  
Yıllanmış Üye
1,029 mesaj

bide sen anlat ben kabalik ettim dinlemedim senin ki nasil ona bakalim maas + prim falan Kahkaha

digidifi
23-12-2005, 16:29   |  #16  
Yeni Üye
37 mesaj

maaş+primleri yoktur ama ülkemizde çook hacker vardır. Hatta lise gençlerimizin büyük bir kısmı hackerdır. Zaten hacker olduklarınıda gizlemezler. Bu onlar için statüdür. Bu hackerlar o kadar çok şey biliyorlardırki proxy kullanarak googlı kazıklayabilmekte, yada bir programla modeminizi yakabilmektedirler. Irc de şifre çalabilir yada istediği mail adresini ele gecerebilirler. Uzaktan bilgisayarınıza format bile atabilirler. Üstelik hiçbir firewall engelleyemez. Çünkü bu arkadaşlar güvenlik programlarının bütün açıklarını bilirler. Monitorden kafalarını kaldırmaz bu arkadaşlar. Her ay bilgisayar dergileri alarak bilgilerini güncellerler. Hayatlarından çok memnundurlar. Onlar bilgisayar dehasıdır. Cevreleri hayranlarıyla dolar. Çok mutludurlar. İleride adları mitnick ile birlikte anılacaktır.

cursed
27-01-2006, 00:37   |  #17  
Yıllanmış Üye
1,123 mesaj
alıntı:
Gönderen : digidifi

maaş+primleri yoktur ama ülkemizde çook hacker vardır. Hatta lise gençlerimizin büyük bir kısmı hackerdır. Zaten hacker olduklarınıda gizlemezler. Bu onlar için statüdür. Bu hackerlar o kadar çok şey biliyorlardırki proxy kullanarak googlı kazıklayabilmekte, yada bir programla modeminizi yakabilmektedirler. Irc de şifre çalabilir yada istediği mail adresini ele gecerebilirler. Uzaktan bilgisayarınıza format bile atabilirler. Üstelik hiçbir firewall engelleyemez. Çünkü bu arkadaşlar güvenlik programlarının bütün açıklarını bilirler. Monitorden kafalarını kaldırmaz bu arkadaşlar. Her ay bilgisayar dergileri alarak bilgilerini güncellerler. Hayatlarından çok memnundurlar. Onlar bilgisayar dehasıdır. Cevreleri hayranlarıyla dolar. Çok mutludurlar. İleride adları mitnick ile birlikte anılacaktır.

özentiliğinde son noktası... KahkahaKahkahaKahkaha çekinme çekinme sendeol... yaw kardeşim dediklerinde doğruluk payı yok diye demiyorum ama o akdarda çok yok be o dediklerini yapanlar sayılı zatlardır...
bende lise son sınıf bir yazılım öğrencisiyim...ama hiç bu kısımlarını düşünmemiştim...geenlde böyle şeylerden çok biz yapıcı olmaya çalıştık... ama bu iş öyle anlattığın kadar basit herkesin en azındanda söylediğin kadar çok kişinin yaptığı bir şey değl.. ama genede anlattıklarını yapmıyan yoktur demiyorum :)

darkstar
27-01-2006, 12:23   |  #18  
Yıllanmış Üye
1,029 mesaj

devlet hacker aliyo
basvuru noktasi kpss 70 ve uzeri alin KahkahaKahkaha