Google'dan yeni sosyal ağ geliyor!

CHIP Online
14-03-2011, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Her işi becerip de sadece bu işi beceremeyen Google, bu kez bakın şansını nasıl deneyecek...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/goog ... -geliyor_25805.html

Resimlerle: A'dan Z'ye Google'ın indirme şampiyonları!

Google'ın sosyal ağlarla şansının pek tutmadığını biliyoruz. Google Wave yaratıcı olsa da geniş bit kitleye erişemedi ve Google Buzz da Twitter'ın kullandığı pastanın payından bir dilim almayı başaramadı.

Ancak RWW.com'un haberine göre; Google, Circles(Daireler) adındaki yeni sosyal ağını hizmete sunmaya hazırlanıyor; "Eğer duyduklarımız doğruysa, hizmet fotoğraf, video ve durum paylaşımına olanak sağlayacak. Circles'da kullanıcıların paylaştıkları her şey hayatlarındaki uygun insan kümelerince görülecek.Yeni sosyal ağ bugün ACLU tarafından yapılacak bir etkinlikte tanıtılabilir."

Bir Google konuşmacısı, hizmetin bugün tanıtalacağı konusundaki haberlerin yanlış olduğunu belirtmesine rağmen "Circles"la ilgili bir doğrulama ya da yalanlamada bulunmadı.

Tüm konu: Google'dan yeni sosyal ağ geliyor!

Resimlerle: A'dan Z'ye Google'ın indirme şampiyonları!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Google bu sefer başarılı olabilir mi?

AlperenEser
15-03-2011, 12:28   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
34 mesaj

Bugün olmasa yarın.. Bigün mutlaka bu işide tutturur..
Ne pes ediyorlar nede yaratıcılıkları bitiyor.. Para kazanma dertleri yokki adamların..
Gelişim için uğraşıyorlar.
Temennimde başarılı olmaları..

sosyalik
15-03-2011, 13:47   |  #3  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,707 mesaj
Alıntı: AlperenEser  
Para kazanma dertleri yokki adamların..
Güldürme beni :) Google'ın 3 aylık geliri 5,5-6 Milyar Dolar! Google bu işi zevk için yapmıyor.Ama bir yönden sana katılıyoum.Google'ın neredeyse her hizmeti gerçekten güzel ve yaratıcılar.Ama iş paraya gelince bu işi bedava yapacak şirket tanımıyorum.
Asıl soruya geleyim:
Google diğer servisleri gibi yaratıcı ve kaliteli bir hizmet sunacak bana kalırsa.Ama [En azından Türkiye'de] kullanım oranının çok fazla yüksek olmasını beklemiyorum.Bizde Facebook'un kapanacağı yalanına Facebook aracılığıyla inanan insanlar oldukça zor!

AlperenEser
16-03-2011, 00:13   |  #4  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
34 mesaj
Alıntı: sosyalik  
Güldürme beni :) Google'ın 3 aylık geliri 5,5-6 Milyar Dolar! Google bu işi zevk için yapmıyor.Ama bir yönden sana katılıyoum.Google'ın neredeyse her hizmeti gerçekten güzel ve yaratıcılar.Ama iş paraya gelince bu işi bedava yapacak şirket tanımıyorum.
Asıl soruya geleyim:
Google diğer servisleri gibi yaratıcı ve kaliteli bir hizmet sunacak bana kalırsa.Ama [En azından Türkiye'de] kullanım oranının çok fazla yüksek olmasını beklemiyorum.Bizde Facebook'un kapanacağı yalanına Facebook aracılığıyla inanan insanlar oldukça zor!
Tabiki bedava yapmazlar bende sana katılıyorum :)..
Ama bu 2 Çılgın Sergey ve Page'nin Google yaparkende amaçları para değildi..Büyümelerindeki en büyük etmende ana amaçlarının para olmaması böyle kaldıgı sürece her işleri tutar..
Tabi paran olmassa çok zor bu işler :)..
2 Kere denedi Google bu sefer tutturucak gibime geliyor.