google gnaıl de ne oluyor?

alexsos
01-03-2009, 22:54   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
79 mesaj

arkadaslar bılgısı olanlar onerde bulunabılrmı?? google ana gırıs sayfamdı.. bır haftadır suphelendıgım bırseyler oldu .. sımdı mozıllayı sıldım temızledım bastan kurdum .. ancak tum ayarlarımı yaptıktan sonra ana gırıs sayfası olan google a gırdıgımde bu sayfa

Güvenli bağlantı hatalı

geçersiz bir güvenlik onay belgesi kullanıyor.

Onay belgesine güvenilmiyor çünkü dağıtıcı onay belgesinin süresi dolmuş.
Onay belgesi 02.05.2008 20:02 tarihine kadar geçerli olmayacak.

(Hata kodu: sec_error_expired_issuer_certificate)

* Bu, sunucunun yapılandırmasıyla ilgili bir sorundan ya da birinin sunucuyu taklit etmeye çalışmasından kaynaklanıyor olabilir.

* Daha önce bu sunucuya başarılı bir şekilde bağlandıysanız sorun geçici olabilir ve daha sonra yeniden açmayı deneyebilirsiniz.

* Gelişmiş şifreleme ayarlarına bakarak güvenlik sorunu yaşadığı bilinen sunucuların listesini görebilir ve üzerinde değişiklik yapabilirsiniz.

dıye bır ıletı alıyorum.. bunun nedenı ne olabılır..?? google un sertıfıka gıbı bır hata yapacagını dusunemıyorum .. galıba baska bır sorun var..
bılıglı arkadaslar bır bakabılırler mı ???

alexsos
01-03-2009, 23:46   |  #2  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
79 mesaj

arkadaslar sorunu cozdum nette baktıgımda pek cok arkadasın gmaılle ılgılı sorunu oldugunu ogrendım .. ben kurcalarken aklıma denetım masasından saat ve tarıh ayarlarına bakmak geldı .. baktıgımda sasırdım cunku tarıh 2003 e atılmıs.. bır sekılde degısmıs.. tarıhı guncelleyınce problem ortadan kalktı bılgınıze