google a saldırmayı düşünen aptal gencin dramı.Doğru diyor..Hakkaten bu başlıkta yazı yazarlar hakkında.
binlerce sunucu paralel çalışırken senin kıçı kırık ddosun mu etkilicek. adamlar saniyede milyonlarca arama kaldırıyor ve sağ üst köşede 0.0005 s gibi gırgır rakamları söylüyorlar...
azıcık akıllı olun yav...
Google tüm dünyayı kaldırıyor tüm internet kullancııları tarayıcıyı açtığında karşında google'ı buluyor kıytırık dos saldırılarıyla yapılacak iş değil aslında kimse hackleyemez google..
Hayal kurmayı bırakın
1 dakikalığına google'ın hacklendiğini düşünün google'ın borsadaki hisseleri anında dibe vurur insanların güvenini kaybeder
Sizce google'ın sahibi veya sahipleri bunu istermi istemez
Siz en iyi ne yapın biliyonuzmu gidin serverlerine dinamit yerleştirinSon Düzenleme: Kapalı Hesap (200432) ~ 19 Mayıs 2012 18:32
Google' ı çökertmek!
- 1
- 2
google=internet sen google saldırsan bile google hangi ülkede hangi proxy altında olursan ol kapına dayar polisi sende tıpış kodese gidersin boru mu googleden bahsediyoruz googlenin zaten her sistemde her ağda botları örümcekleri meta tagları varken adamdan kan alırlar nasıl alırlar onuda sen bul
arkadaşlar google ı yarın 15.00 16.00 arasında hacklicem o arada siz dışarı çıkıp gezersiniz. Yada yandexte falan takılın hadi by.
Arkadaşlar biliyorsunuz ki google dünyanın en çok tıklanan sitelerden biri hatta en çok diyebiliriz. Ben bu siteye kafayı taktım arkadaşlar çökertmek istiyorum ama nasıl? Gıcık oldum yahu...:))) Merak ettiğim konulardan biri de şu; Acaba bu siteyi daha önce çökertmeye yeltenenler olmuş mudur ve başarı oranları nedir?...Konuyu bile yanlış yere açan adam Google'ı mı çökertecek.
Sadece gülüyorum ..
Doğru diyor..sen serverlarına dinamit koysan bile adamların 1 den fazla hatta sayısız serverları var hepsine yerlerini bulup dinamit koysan da o iş bile google'lı bile durduramaz google çökertmek isteyen varsa boşuna uğraşmasın direk interneti çökertse daha kolay
Google tüm dünyayı kaldırıyor tüm internet kullancııları tarayıcıyı açtığında karşında google'ı buluyor kıytırık dos saldırılarıyla yapılacak iş değil aslında kimse hackleyemez google..
Hayal kurmayı bırakın
1 dakikalığına google'ın hacklendiğini düşünün google'ın borsadaki hisseleri anında dibe vurur insanların güvenini kaybeder
Sizce google'ın sahibi veya sahipleri bunu istermi istemez
Siz en iyi ne yapın biliyonuzmu gidin serverlerine dinamit yerleştirin
konu yanlış yerde ve şunu söyleyeyim bir deli kuyuya bir taş atmış 40 akıllı o taşı çıkartmaya çalışıyor bırakın ya adamın daha bilgisi 1 sınıf düzeyinde değildir ama bu kalmış hayal dünyasında yaşıyor. Aslında adamın amaçı meşhur olmak meşhur olmanın başka yolları var
konu yanlış yerde ve şunu söyleyeyim bir deli kuyuya bir taş atmış 40 akıllı o taşı çıkartmaya çalışıyor bırakın ya adamın daha bilgisi 1 sınıf düzeyinde değildir ama bu kalmış hayal dünyasında yaşıyor. Aslında adamın amaçı meşhur olmak meşhur olmanın başka yollarıHollwood'a gitmeli
Vahiy gelmesini bekle sen o zaman kesin çökertirsin
Son zamanlarda gördüğüm en saçma konu neymiş gıcık olmuş, çökertmek istiyomuş
Her gıcık olduğumuz siteyi herkes çökertebilseydi ne olurdu bir düşün
googleda dos atak koruması var.Attığınız ataklar bi işe yaramaz.Injection yapıp indexi değiştirdiniz diyelim ki googlea injection yapmak imkansız gibidir.Nerdeyse bütün programlama dilleri ve algoritmaları ustaca bilmeniz gerekir.Googleın 2.000+ serverı ve her serverın yedeği var.Indexiniz en fazla 10 dakika anasayfada kalır.10 dakika belki yıllarınızı alır.Öyle kafam attı site hackliyim diye birşey yok.Bazı ufak şeyler yapabilirsiniz ama site hacklemek en az 200 iq ister...Anladınız herhalde??
Seninkisi Çölde Kutup Ayısıyla Gezmek Gibi Bişey olmuş
Bırak bu işleri sen geç odana bol bol pc'de dur vahiy gelcek bekle az kaldı
Yav şu konuyu gördükçe gülüyorum
Len kafam esti CHİP'i bi hackleyip geleyim ben
Sanki adam çay yapcak
- 1
- 2