Arkadaşlar biliyorsunuz ki google dünyanın en çok tıklanan sitelerden biri hatta en çok diyebiliriz. Ben bu siteye kafayı taktım arkadaşlar çökertmek istiyorum ama nasıl? Gıcık oldum yahu...:))) Merak ettiğim konulardan biri de şu; Acaba bu siteyi daha önce çökertmeye yeltenenler olmuş mudur ve başarı oranları nedir?...
Google' ı çökertmek!
- 1
- 2
Google'a saldırı oldu diye bir haber duymadım şuana kadar galiba saldıramazlarda
7/24 aktif olan bir siteyi başıboş bırakmazlar (şahsi düşüncem)
Başından ayrılmıyorlar ki çökertesin değil mi? :D
Bilişim ne diyecek yahu bana ne karışırlar google' ın yalakarı mı sanki onlar :D Tarihe geçmek istiyorum arkadaş yahu :D google' ı çökerten dahi Türk diye dünya basınına çıksam ne güzel olur meçhur olurum be :D
google a saldırmayı düşünen aptal gencin dramı.
Hakkaten bu başlıkta yazı yazarlar hakkında.
binlerce sunucu paralel çalışırken senin kıçı kırık ddosun mu etkilicek. adamlar saniyede milyonlarca arama kaldırıyor ve sağ üst köşede 0.0005 s gibi gırgır rakamları söylüyorlar...
azıcık akıllı olun yav...
Siz onu bırakında siz gooogle'ı hackleme derdindeyken ben nelerin derdindenim ey insanoğlu :S
Bi kere kimi hackliyorsunuz siz düşündünüz mü? Google'ı
Bir arkadaşım var çok bilgisayardan anlıyor uzmanıdır ama fbi'ı hackledim deyince ona bile inanmadım.
Google'ı kim hack'ler? Kim? Siz mi? Nasıl? Ne yapacaksınız? Ondan sonra ne olacak? Sizin yaptığınız anlaşılırsa?
Kolay işler değil bunlar hacklemeyi düşündüğünüz site Google.
Ayrıca gidin başka işlerle ulaşın yaf şu kısacık hayatta daha güzel yapılacak şeyler var.
Ben mesela kimseyi hack'liyemedim üzülmem.
Ama çok istediğim çok heveslendiğim bir işi yapamadıysam üzülsemde üzülmesemde o işi tekrar yaparım.
Benim derrdi allah'a şükürler olsun Google'ı hacklemek değil benim derdim her insanın olan dertleri dertsizde kul olmaz.
google a saldırmayı düşünen aptal gencin dramı.bahsettiğim olay anonymouse tarafından yapıldı ve dediğim ddos atağını tek kişi değil 10larcxa ülkeden 100lerce sunucu tarafından atıldı :) dediğim gibi tek kişiyle yapılamaz :DHakkaten bu başlıkta yazı yazarlar hakkında.
binlerce sunucu paralel çalışırken senin kıçı kırık ddosun mu etkilicek. adamlar saniyede milyonlarca arama kaldırıyor ve sağ üst köşede 0.0005 s gibi gırgır rakamları söylüyorlar...
azıcık akıllı olun yav...
Peki arkadaşlar tek bi açıkları yok mu sunucuların?. Mesela kuantum bilgisayarlar geliştirilmeye başlandı. 1000 kişi ile bu iş son gelişmiş bilgisayarlarla yapılamaz mı? Ayrıca bugün hiç bir hacker GSM şirketlerini çökertemiyor. En iyi hacker bile bunu bir kaç kişi tarafından değil binlerce kişi tarafından yapılacağını söylüyor. Gerçi yakalanacam korkusuyla kimse bu iş için bir araya gelmez. Bu konuştuğumuz konuları belki google yöneticileri bile farkına varmıştır. Demişlerdir ki "şunlara bak hahahaha" başka bi şey yapmamışlardır dönüp işlerine bakmışlardır...:D
BEN İSE BU İŞİ ÇÖZECEM ELİNDE SONUNDA İNAT ETTİM. BENDE KEÇİ İNADI VAR. HA UZUN SÜRE OLMAZ İSEM CEZAEVİNDEN SONRA GÖRÜŞÜRÜZ...:D HAHAHAHA AHAHAH...:D
adam haklı beyler.:D ama Gunexmaa kardeşim unuttun birşey var.Senden önce hacklemişler sen geç kaldın.Uzun Araştırmaların sonucunda Genc parti iktidar olursa google hackleyebilme olasılığın yüksek.
Adam dinlemiyor ki illa hackliycem.
Foruma bir rahatsız arkadaş daha katılmış gözümüz aydın
Milyonlarca serveri var hangisine saldırıcan birini yok etsen digeri devreye girer.
Peki arkadaşlar tek bi açıkları yok mu sunucuların?. Mesela kuantum bilgisayarlar geliştirilmeye başlandı. 1000 kişi ile bu iş son gelişmiş bilgisayarlarla yapılamaz mı? Ayrıca bugün hiç bir hacker GSM şirketlerini çökertemiyor. En iyi hacker bile bunu bir kaç kişi tarafından değil binlerce kişi tarafından yapılacağını söylüyor. Gerçi yakalanacam korkusuyla kimse bu iş için bir araya gelmez. Bu konuştuğumuz konuları belki google yöneticileri bile farkına varmıştır. Demişlerdir ki "şunlara bak hahahaha" başka bi şey yapmamışlardır dönüp işlerine bakmışlardır...:Drüyanda görürsün google çökertmeyi rüyanda görürsen hemen kalk uyan yoksa yakalanırsın :DDDDDDBEN İSE BU İŞİ ÇÖZECEM ELİNDE SONUNDA İNAT ETTİM. BENDE KEÇİ İNADI VAR. HA UZUN SÜRE OLMAZ İSEM CEZAEVİNDEN SONRA GÖRÜŞÜRÜZ...:D HAHAHAHA AHAHAH...:
Bi dk google ı hackleyip geliyorum .
Şaka yapıyo herhalde arkadaş millet kaç yıl programcılık cart curt onu bunu okuyo deniye deniye 5milyarlık kasalarla 1 kişi değil şirket olarak bile yapamıyolar sen kıçı kırık 1milyarlık pc ile googleyi hacklicem diyon aksam aksam eğlence çıktı :D
hackerlık rahatsızlık degil dostum sadece bu kardesim düşündüy şey rahatsızlıktır.ortada var bi hekırlık ama hacker'ım diyen adamlara soruyorsun hangi programlama dillerini biliyorsun diye o ne diyor
bu adam da heralde 20 ms pingle binlerce serverdan meydana gelen bir siteyi çökerteceğini zannediyor
o kadar basit olsaydı size sıra gelmezdi biz varken
- 1
- 2