Google'ı daha yakından tanımaya ne dersiniz?

CHIP Online
12-05-2008, 12:04   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Google'ın çalışanlarının nasıl bir ortamda çalıştıklarını hiç merak ettiniz mi?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Goog ... -dersiniz_6845.html

Resimlerle: Google'da çalışmak

Google'da hayat nasıl? Google'da çalışanlar nasıl bir ortamda işlerini yürütüyorlar? Dünyanın en yaratıcı firması Google'da dünyanın nasıl döndüğünü merak ediyor musunuz?

Google, artık hiç tartışmasız dünyanın en iyi bilinen markalarından bir tanesi. Google'da arama yapmak artık öylesine sıradan bir eylem ki, geçtiğimiz aylarda İngilizce'de 'to google' kelimesinin artık yazı dilinde de kullanıldığına rastlar olduk. Yani İngilizcede aramak fiili 'search' ile ifade edilirken, internet üzerinden yapılan aramalar için insanlar artık 'google'ı kullanabiliyorlar.

Yukarıda verdiğimiz örnekten de anlaşılacağı üzere Google, artık internete sık giren olsun, nadiren kullanan olsun, her kesimin başvurduğu çok büyük bir kaynak ve Google kendi bünyesine kattığı ve ilave ettiği uygulama ve şirketlerle hızla büyümeye devam ediyor.

Peki ama Google'ın çalışanlarını hiç merak ettiniz mi? Google'da çalışmak nasıl bir deneyimdir? Bildiğimiz şirketler gibi bir çalışma ortamı mı vardır? Çalışanları sabah 8'de işe gelip akşam 5 gibi mi Google'dan ayrılırlar?

Galerimizdeki resimlerle size Google'ın kapısını ardına kadar açıyoruz...

Tüm konu: Google'ı daha yakından tanımaya ne dersiniz?

Resimlerle: Google'da çalışmak

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Google'da çalışmak ister miydiniz?

black_eternity
12-05-2008, 13:22   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
57 mesaj

tabi resimlere bakıldıgında güzel bi çalışma ortamı oluşturmuşlar..türkiyede böyle çalışma ortamı bulmak zor olsa gerek..

VOY
12-05-2008, 16:37   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
922 mesaj

ben şahsen çalışmak isterdim . benim önümde uzun yollar var. bilgisyar mühendisi olduktan sonraki hayalim.

msaatci
14-05-2008, 14:46   |  #4  
msaatci avatarı
Yıllanmış Üye
475 mesaj

süper bi ortam. akıllı adamlar işte. türkiyede ancak çalışanı ezerek daha performans alacağını düşünen zihniyetlere harika bir örnek. ama onlarda bundan haberdar değil.

_OnuR_
17-08-2008, 11:35   |  #5  
_OnuR_ avatarı
Yıllanmış Üye
890 mesaj

kim istemez süper bi ortam

PsikozY
17-08-2008, 14:01   |  #6  
Üye
90 mesaj

Bu resimlerin yanındaki açıklamaları okudukça, sanki Google'a girmek hayat boyu eğlence parkına girmek gibi gözüküyor. Günde kaç saat çalışıyorlar, asıl çalışma ortamları nasıl onlardan bahsetseydiniz biraz da o resimlerde o zaman karar verebilirdim.