biliyosunuz kota 2 gb a çıktı.şimdi de ;
>>Google, kullanıcıların kendi videolarını birbirleriyle paylaşabilecekler
kaynak ; ntv
google ile dosya paylaşımı vs.. (gmail 2 GB+... )
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Valla ben en son baktıgımda 1,5 gb diyordu posta kutumda.
ilerde sonsuz+1 yapacaklarmıs:))))
hakkaten yakında sınırsız olacak yaw
Bunun sonu pek hayırlı görünmüyor ama hadi hayırlısı diyelim...
G-Mail korkuyor yoksa bunu yapmazdı.Zaten kaç kişinin g-mail kullandığı aşikar..Tam olarak bir asılsa insanoğlu G-mail dağılır..
Sadece Çin G-Mail alırsa çöker.Buna server mı dayanır...
doldurmaya uğraşmayın yeteri kadar kullanın... israf israf
kesinlikle ; +1
alıntı:
Gönderen : SenaG-Mail korkuyor yoksa bunu yapmazdı.Zaten kaç kişinin g-mail kullandığı aşikar..Tam olarak bir asılsa insanoğlu G-mail dağılır..
Sadece Çin G-Mail alırsa çöker.Buna server mı dayanır...
Walla selim bütün hepsi birbirleriyle kapışmak uğruna mail kapasitelerini arttırıyorlar ama ücretsiz olan maillerin neden bu kadar çok alana sahip oldukları kafamı kurcalıyor. Bir anda paralı olayına girerlerse ortada kalırız inşallah böyle birşey yapmazlar... Zaten hotmail için bi ara böyle bir söylenti duymuştum artan virüs tehditleri ve saldırılardan dolayı hotmail ücretsiz mail adreslerini kapatacak diye birşey duymuştum...
benim bildiğim kadarıyla gmail bunu 1 nisan nedeniyle başlattı şaka olsun diye ama şakayı hala sürdürüyor bi kampanya içerisine girdiği kesin...
Cidden ya, nedir bu iş anlamadım ben de. Bendeki de 2057MB diyor. Ama işin garibi, elvisin dediğigibi hala geliştirme aşamasında olan g-mailin neden arşiv kotasını arttırma ihtiyacı duyduğu
abicim adamlar 2gb yapmıs ne ugrasıonuz elalemin gb tıyla bosverın kullnamanıza bakııın
alıntı:
Walla selim bütün hepsi birbirleriyle kapışmak uğruna mail kapasitelerini arttırıyorlar ama ücretsiz olan maillerin neden bu kadar çok alana sahip oldukları kafamı kurcalıyor. Bir anda paralı olayına girerlerse ortada kalırız inşallah böyle birşey yapmazlar... Zaten hotmail için bi ara böyle bir söylenti duymuştum artan virüs tehditleri ve saldırılardan dolayı hotmail ücretsiz mail adreslerini kapatacak diye birşey duymuştum...
Bi rivayete göre alan büyütme sebebleri insanların burayı sadece maillerine bakmak amacıyla girmek haricinde verilerini depolayabilecegi bir yer haline getirmek istiyorlar.Bundaki amac böylece günde bir kez mail bakmak yerine kullanıcıların daha sık bu adreslerine girmesini saglamak ve daha cok reklamı ard arda gösterme planı var.Ne kadar dogrudur bilmem.Bir makalede okumustum.Birde tabi google baslayan rekabet var.Kimse pazardaki yerini kaybetmek istemiyor.(Bunu niye yazdıysam :)
arkadaşlar bu işin sonu paralıya doğru gidiyor.bununla ilgiliçojk önceden bir makale okumuştum.yakında bütün maillere semboliğk de olsa bir ücret ödeyeceğiz.şbu kaçınılmaz bir sonmuş.sebebi de aşikar virüsler vb zararlı eriler bu şekilde yayılıyor.ayrıca çok fazla israf oluyor.bilirsiniz biz insanlar dünya kaynaklarının 3/2 sini tüketmiş drumda.israfta bir işin suyunu8 çıkarmakta üstümüze yok.maalesef en azından aylık ya da günlük bir bedava mail hakkı verirler ondan fazlasına para isterler.
+1 .Zaten şu an beta aşamasında olduğu için adamlar sadece yüksek kapasitenin sonuçlarına bakıyorlardır. İleride bana göre ücretli olması farz.
alıntı:
Gönderen : free_x_manarkadaşlar bu işin sonu paralıya doğru gidiyor.bununla ilgiliçojk önceden bir makale okumuştum.yakında bütün maillere semboliğk de olsa bir ücret ödeyeceğiz.bu kaçınılmaz bir sonmuş.sebebi de aşikar virüsler vb zararlı eriler bu şekilde yayılıyor.ayrıca çok fazla israf oluyor.bilirsiniz biz insanlar dünya kaynaklarının 3/2 sini tüketmiş drumda.israfta bir işin suyunu8 çıkarmakta üstümüze yok.maalesef en azından aylık ya da günlük bir bedava mail hakkı verirler ondan fazlasına para isterler.
Bunu bende duymustum.Bill abimizin fikri.Spamları durdurmak icin.Bugun posta kutumuz(fiziksel olanı) agzına kadar mektup dolu diyilse bu pul parası yüzündendir. diyo.Aslında mantıklı. 1 cent gibi birsey konusuluyo ortada.
Ben birde yeri degil ama ayrıca baslık acmayayım diyorum o yüzden burda soriyim.Gmail ile ne kadarlık büyüklükte bir dosya yollayabiliriz. 5mb? 25 mb? 250mb?
" Google görüntülü servisleri artırıyor
Google, kullanıcıların kendi videolarını birbirleriyle paylaşabilecekleri bir ‘video blog’ bölümü açıyor. Site ayrıca, uydu fotoğraflarından harita ve adres arama servisi başlattı.İnternetin en büyük arama motoru Google’ın kurucularından Larry Page, kullanıcıların kendi çektikleri videoları sitede saklamaları ve paylaşmaları için yeni bir servis açtıklarını duyurdu. Yeni serviste videolar Google sunucularında depolanacak ve kullanıcılar da bunları aratarak izleyebilecek. Örneğin bir kullanıcı, video aramasından diğer kullanıcıların çektikleri kısa filmlere ulaşabilecek. Google Video servisi, TV klipleri ve diğer sitelerdeki video indirmelere de link verecek. "
kaynak ; ntv
süpper bi haber . hemde süppeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr
detaylar >> http://www.ntvmsnbc.com/news/317382.asp