Google Sıralamanızı Tanıtım Yazısıyla Yükseltin

webmasteryolcu
21-01-2012, 22:19   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 1
66 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2010

Yeni Site Sahipleri
Web sitenizi yaptınız yayınladınız bundan sonra nerdeyse %95 web sitesi sahibinin ilk düşündüğü durumlardan birisi nasıl ziyaretçi sayımı artırım olacaktır. Çünkü ziyaretçisi olmayan site istediği kadar 10 numara görsellik olsun en can alıcı flash görüntüler olsun hiç kimseye bir faydası olmayacaktır. Tüm yayıncılar için önemli bir geçiş süreci olan ziyaretçi sayısını artırmak için başvurulması gereken yollardan biriside tanıtım yazısı yöntemine başvurmak olacaktır.


Tanıtım Yazısı Nedir
 Sitenizi, sayfanızı yada ürününüzü tanıtabileceğiniz bir makale ile en kalıcı ve en başarılı seo çalışmalarından birisini yapmanın en zahmetsiz gücenli ve googlede istikrar kazanmanın en gerekli hallerinden birisidir.

Googlede Yükselmek İçin Araçtır
 Siteniz yeni yada hedeflediğiniz kelimede beklentinizi karşılamıyorsa diğer web sitelerinden destek almak gerekir bunun en kolay yoluda tanıtım yazısı yani makale yayınlatmaktır.


Tanıtım Yazısı Yayınlatmak İçin Seçenekler
 Makale reklamlarınızı yayınlayabileceğiniz bir çok site bulunmaktadır. Burda dikkat etmeniz tanıtım yazısı aldığınız sitenin içeriğinin sizinle alakalı olması sitenize maksimum fayda sağlayacak olup çok kısa ve spam yapan sitelerde yayınlatacağınız makale reklamı yarardan çok zarar verecektir.


Tanıtım Yazısı Hazırlama
 Yazınızı kesinlikle sağ sol sitelerden almayın kopya yazı ile bir yere varamazsınız arkadaşlar sakin kafa ile oturup sadece 15 dakikanızı ayırarak aklınızdan geçenleri başlıklar halinde eklleyebilirsiniz.


Yazınızda h1 başlıklarına sıralama şekline dikkat ederek h1 tagını sadece bir defa kullanarak diğer tagları maksimum 4er adet olmak üzere yer vermelisiniz tabiki illede h6 sonuna kadar gitmenize gerek yok h2 h3 tagı ilede son verebilirsiniz.


Strong yani bold etiketi ve italik yazılarlada desteklemeniz gereken yazınızı ayrıca bir yada daha fazla resimle desteklemelisiniz. Kullanacağınız resimde ise markanız, logunuz, web adresiniz yada iletişim adreslerine yer vermeniz tanıtım amacınızı 2 kat artıracaktır.


Yazınızda kullanacağınız linkler maksimum 3 link ile sınırlayarak linkin en başarılı yönü h1 h2 taglarına link vermeniz yazı içerisinde her hangi bir metinden daha avantajlı olacaktır hoş her site sahibi kabul etmeyebilir ama şansınızı bu yönde denemlisiniz.


Webmasteryolcu.com Tanıtım Yazısı
 Seo Uyumlu %100 Özgün Sitemizden Faydalanmalısınız