Google Translate'in eğlenceli yönleri!

CHIP Online
10-01-2011, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Eğlenmekte sınır yok. İşte Google Translate'le yapabileceğiniz birkaç ufak numara...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/goog ... -yonleri_24588.html


Resimlerle: Bilinmeyen 13 Google Hizmeti!

Mükemmel olmasa da çoğu kullanıcının işine oldukça yarayan Google Translate, birçok dilde çeviri hizmetini kullanıcılarının bilgisayarlarına getiriyor. Bazı dillerden bazılarına çok iyi çeviriler yapan Google Translate, bazı dillerde ise küçük sorunlar yaşatabiliyor. Peki canınız sıkıldığında, Google'ın bu hizmetiyle nasıl eğlenebilirsiniz, işte size birkaç tüyo.

Beatbox yapmayı ya da dinlemeyi seviyorsanız Google'ın çeviri hizmetiyle oldukça eğlenebilirsiniz. İlk önce Reddit'te ortaya çıkan bu eğlenceli olayı siz de deneyebilirsiniz. Örneğin, Google Translate'e "pv zk pv pv zk pv zk kz zk pv pv pv zk pv zk zk pzk pzk pvzkpvpvzk kkkkk bsch" yazın ve Almanca'dan Almanca'ya çeviriyi seçin. Tekno türünde dinlemek isterseniz Çince'den Çince'ye de seçebilirsiniz.

Bunun dışında Google Translate'teki dinleme özelliğiyle makine, eski bir araba ya da elektrikli testere gibi sesler çıkartabilirsiniz. Örneğin "r" harfine basılı tutun ve çeviri dilini Hırvatça-Hırvatça seçin. Ya da onlarca "k" harfi yazıp çeviri dilini Almanca-Almanca da seçebilirsiniz. Daha sonra dinle tuşuna basıp sesleri dinleyebilirsiniz.


Tüm konu: Google Translate'in eğlenceli yönleri!

Resimlerle: Bilinmeyen 13 Google Hizmeti!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Google Translate'le eğlenmek için sizin aklınıza gelen bir şeyler var mı?