!!!google ve gmail de problem!!!!

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
timurtis
04-04-2005, 15:30   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

merhaba arkadaslar chip abone si olmama rağmen foruma yeni üye oldum ve sizinle yaşadığım problemi paylaşmak istiyorum.. belki yardımcı olabilirsiniz..
yakın zamanda biligisayarıma format attım.. işte bundan sonra www.google.com sitesine girip bir arama yaptığımda sonuçlarda 1milyon küsür gözükmesine rağmen ekranda iki üç site gözüküyo ve ileri tuşları gözükmüyo..bide google diğer kısımlarına girmiyor.(not:: adresinde bu problemler yaşanmıyo.)Asıl sorun ise gmail in anasayfasına dahi giremiyorum..mesela firefox ta denediğimde şöyle bi yazı çıkıyo the connection was refused when attempting to contact www.google.com..bilgisayarımda sp2 yüklü.. sorun bu... yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

cico
04-04-2005, 16:55   |  #2  
Yıllanmış Üye
561 mesaj

Alla alla ilginç bi sorun virüs falan olabilirmi acaba sadece ie de yapsa neysede firefoxda da sorun var diyosun nası iş bende anlamadım ama anlayan biri mutlaka çıkacaktır.

yas
04-04-2005, 17:37   |  #3  
Yıllanmış Üye
592 mesaj

SP2'nin firewall'u firefox'a izin vermiyor. Firewall'un ayarlarından Firefox'a internete erişim izni ver bakalım bir.

timurtis
04-04-2005, 22:27   |  #4  
OP Taze Üye
6 mesaj

yas arkadaşım dediğini çoktan denedim ama sorun çözülmedi... söylüyorum bu problemi çözeni ben ayakta alkışlarım!!!

silas
09-04-2005, 03:28   |  #5  
Yıllanmış Üye
113 mesaj

temporary internet files klasörünü bir boşalt bakalım.. ama bunu system mechanic gibi bir proğramla yapmayı dene... daha önceden yanlış yüklenmiş olabilir sayfa ve sen gidiğinde yanlış dosya hafızası kullanılıyor olabilir. Zayıf bir ihtimalde olsa denemende yarar var..