Googlepages

afidan
03-07-2006, 12:32   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
67 mesaj

arkadaşlar bugün itibariyle googlepages ile bir wep sayfası yapmaya başladım.şuan itibariyle sorunum ve sorum exelden bir listeyi kes kopyala yaptım fakat şimdi silmek istiyorum tek tek siliyorum buda çok uzun bir zaman alıyor.bu listenin tamamını bir anda silecek bir formul.sayfanın tamamını değil sadece belli bir kısmını silmek istiyorum...
arkadaşlar ayrıca PUBLİSH:yayına aktar butonu deniyor ama yayına verilen bu sayfa nasıl aranacak adres nasıl olacak publish tuşlandığı zaman bir sorgu çıkmıyor.sayfa nasıl aranacak ve nasıl ulaşılacak

Son Düzenleme: afidan ~ 04 Temmuz 2006 15:04
TuncaBozkurt
04-07-2006, 18:48   |  #2  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj

2. soruna cevap vereyim:
adresi şöyle olacak:
gmailkullanıcıadın.googlepages.com/sayfaiçinseçtiğinisim

tansu28
10-07-2006, 14:07   |  #3  
Taze Üye
3 mesaj

afedersiniz bişi sorcam bu upload ettiğim dosyaları sonra nasıl silerim siteteden biliyormusunuz

spike
10-07-2006, 15:18   |  #4  
Yeni Üye
28 mesaj

Upload ettiğin dosyalar sağda bir liste şeklinde oluşur.İsimlerin yanında küçük bir çöp kovası var.Oraya tıklarsan dosyayı silersin.
Bir de sen hazır site ile mi yapıyorsun?Yoksa hazırlayıp yüklüyormusun?

tansu28
10-07-2006, 19:30   |  #5  
Taze Üye
3 mesaj

tesekkur ederim hazır site yapıyorum

tansu28
11-07-2006, 16:19   |  #6  
Taze Üye
3 mesaj

arkadaslar bu siteye buton ekleye bilirmiyim bilen varmı acaba ? :)

afidan
13-07-2006, 16:34   |  #7  
OP Üye
67 mesaj
tansu28
arkadaslar bu siteye buton ekleye bilirmiyim bilen varmı acaba ? :)
evet cevap benim içinde önemli

bezmis
14-07-2006, 17:46   |  #8  
Taze Üye
1 mesaj

ben ticari amaçla çalışan bir şirkete buradan bi site kurabilirmiyim bunun herhangi bir yasal veya google buna karşı bir itirazı varmı

spike
14-07-2006, 19:09   |  #9  
Yeni Üye
28 mesaj
bezmis
ben ticari amaçla çalışan bir şirkete buradan bi site kurabilirmiyim bunun herhangi bir yasal veya google buna karşı bir itirazı varmı
İstediğin gibi ticari bir site kurabilirsin.Ancak googlepages her ne kadar 100 mb alan vermiş gibi gözüksede,100 adet dosya ile sınırlamış.Bu da bir süre sonra problem oluyor.Yeni bir sayfa eklemek istiyorsun ve yer açmak zorunda kalıyorsun.
                    ____
Buton eklemek için istediğiniz yere buton resmi (gif veya jpg) koyup link verebilirsiniz.

kolay gelsin...

ciplakliilkogretim
07-09-2006, 21:39   |  #10  
Taze Üye
6 mesaj

Herhangi html ile yazılmış Butonlu internet sayfasına gir.Görünümden butonla ilgili bölümü kopyala yapıştır not defterine.Google pages'te de nereye yapıştıracaksan imleci orya tıkla.Daha sonra Html editore gir yapıştır.Kaydet.
Benim Yaptığım sayfaya gidebilirsin.Yalnız orada buton yok.

eyupp
07-09-2006, 21:58   |  #11  
Üye
71 mesaj

açtığın konuya saygı duyuyorum ama browserde hiç çalışılır mı .
sana tawsiyem http://www.netfirms.com/ den al 25 MB bide reklamı war ama reklemı kırmak bebek işi
ben öylesine site yapmıştım ama en sonunda silip sadece bir tane swf koydum.

(site bile denmez)
not:FTP den yolla index ve dosyalarını

ciplakliilkogretim
07-09-2006, 22:53   |  #12  
Taze Üye
6 mesaj

SİZE DEĞİŞİK BİR ÇALIŞMA ÖNEREYİM
'Flash Slide Show Maker' Önce bu programı yükleyin.Basit bir program.Fotoğraflarınızı Flash yapın.Flash Yapılan yerde Dosyada yer alan hangi isimde kaydettinizse örnek ben ''okul.swf'' dosyasını Google pages editorunuzde bulunuz Girişte Upload ediniz''.İngilizcem zayıf yanlış yazmış olabilirim.Uplaoad ettiğiniz bu dosyayı sağ tıklatıp özelliklerden hangi sayfa olduğunu kopyalayın.Tekrar Flash dosyanızın o isimdeki benimki örnek ''okul.HTML''i aç(o Flash Fotodqa zaten iki Obje var).görünümden kaynaklara gir.Orada bulunan ''benim örneğimde <param name="movie" value="BURAYA UPLOAD ETTİĞİN HANI SAĞ TIKLADIĞINDA ADRES VARYA ONU YAPIŞTIR.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<embed src="BURAYA DA UPLOAD ETTİĞİN HANI SAĞ TIKLADIĞINDA ADRES VARYA ONU YAPIŞTIR.swf" Bunları tekrar kopyala, Google editorde istediğin yeri tıkla oraya isim ver.HTML EDİTORE KAYNAKTAKİ KODLARI YAPIŞTIR.VİDEODA OLUYOR.Umarım anlatabilmişimdir.Benim hazırladığım Sayfaya girip örneği görebilirsiniz.''www.ciplakliilkogretim.egitimi.com'' Sağlıcakla Kalınız. E-Mail: erdumline2@mynet.com

engin123
12-09-2006, 00:01   |  #13  
Taze Üye
1 mesaj

arkadaşlar foruma yeni üye oldum hepinize selamlar ama bir kaç sorun var  yardımınız gerekli lütfen bana yardım edin google pagesta html editörü aşağıda kalıyor ve onu açamıyorum yani sayfanın aşağısında oraya gidemiyorum yazıları büyültüğümde araçların da bir kızmı gözükmüyor ama küçültsem bile html editör aşağıda kalıyor ve gözükmüyor bunun bi çaresi olmalı siz de gözüküyomu

Efsane007
12-09-2008, 15:20   |  #14  
Taze Üye
1 mesaj

merhaba ben googlepages a aynı gmail adresim üzerinden iki farklı site açtım birisi efsane007.googlepages.com diğeri efs007.googlepages.com şimdi ben bunlardan sadece birini efs007.googlepages.com olanını silmek istiyorum ama yapamıyorum