Marşımızı Bayrağımız eşliğinde herkese izlettirelim ve dinlettirelim.Bunu internet üzerinden yapabilmenn en kolay yolu video olarak izletebilmek.Videomuzu herkese izlettirelim ve YouTubeun en çok izlenen videolar arasına şanlı Bayrağımızı gösterip, İstiklal marşımızı dinlettirelim.Yapmanız gereken şey aşağıdaki linke tıklayıp videoyu izlemek
http://www.gorbiziyoutube.com/
Gör bizi YouToube (Lütfen destek verin arkadaşlar)
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.haklısın, katılıorm sonuna kadar ;)
ugur90 destegin için teşekkür ediyorum
hocam tebrikler sitenin sahibi sizseniz bence direk banner yapmalı veya yaptırmalısınız -ki isterseniz yapabilirim bunları çeşitli webmaster forumlarına yayıp site sahibi arkadaşların sayesinde hitinizi katlayabilir ve amacınızı ulaşabilirsiniz...
başarılar
yok sitenin sahibi ben değilim
ama buna destek verip arkadaşlarınada söylersen çok sevinirim
bu sadece benim değil hepimizin amacı olması gerekiyor
türkün adını düm dünya duymalı
ok ben yayıcam zatende biraz daha prof yapılabilirdi diye düşünüyorum.
ellerinden bu kadar gelmiş galiba ama buna kalkışmaları yeter
ARKADAŞLAR BÖYLE BİR KONUNUN BU KADAR AZ REHABET GÖRMESİ BENİ GERÇEKTEN ÜZDÜ
Düşünce güzel. Bunu yaymanın en iyi yolu, arkadaşların dediği gibi banner, reklam yapıp hit'i arttırmak.
ewt dinletmeliyiz izletmeliyiz bende yaymaya çalışcam
mustafa-kewt dinletmeliyiz izletmeliyiz bende yaymaya çalışaynen katılıyorum, dinleyeceklerki bizim ne kadar şanlı bir geçmişimiz oldugunu öğrenecekler
teşekkürler arkadaşlar desteğiniz için
hedef kitle youtube daki yabancılar ise onlar bu videodan neyi anlayacaklar , ha biz türkler ise bu videodan bilmediğimiz ne var ki ? . gerçi video demekte yanlış biraz slayt daha doğrusu .
sözün özü ;
ne türk bayrağını , ne türklüğü ne de o mükemmel marşımızı ifade eden bir video , tamamen işgüzarlıkdan yapılmış bişey.
malum , ses getiren bir başarı üzerine bayrak dalgalandırılır marş söylenir ve dinlettirilir . zaten bayrağımız bu aralar iyice propaganda malzemesi oldu ...
shehsuvar kullandığın bannerin hakkını ver başka bişey söylemiycem sana
saymexshehsuvar kullandığın bannerin hakkını ver başka bişey söylemiycemişe yarar ne yapılmışki ben yıkmışım , işe yarar şeyler oluşması için fikrimi söylemişim . sonuçta ; imzamın hakkını vermişim . dediğim gibi işgüzarlık olmuş bence , fikrime saygı duyman , hazımsızlık yapmayıp diğer konularda gereksiz yere bana sataşmaman dileğiyle ...
Borga-xmustafa-kewt dinletmeliyiz izletmeliyiz bende yaymaya çalışaynen katılıyorum, dinleyeceklerki bizim ne kadar şanlı bir geçmişimiz oldugunu öğ