Arkadaşlar öncelikle merhaba uzun zamandır ekran kartının azizliğine uğramış durumdayım
Nvdıa GeForce GTX460 ve Nvdıa GeForce GT 630 ekran kartları mevcut ve öncelikli olarak GTX460 ı sisteme taktığımda kaliteli bir video yahut performans gerektirecek herhangi bir durumda resimde gördüğünüz hatayı alıyorum yabancı forumları alt üst ettim bu sorun benim kartımdandır dedim GT630 getirdim taktım illet kart aynı sorunu verdi ama daha çabuk mesela GTX460 ile saatlerce masaüstünde yeni klasör oluşturabilirim lakin GT630 da ise masaüstünden bir video açtığım anda bu sorun ile karşılaşıyorum ve bu sorunu görmüyorum ekran gidiyor siyah ekran ama ses gayet devam ediyor bir video esnasında gitti ise videonun sesini duymaya devam ediyorum aradada bir windows 7 hata sesi alıyorum merak edip otomatik ss alan bir program indirdim bunu alabildim sistem özelliklerimi aşşağı yazacağım.. ekran kartı driverını yüklemediğim takdirde sıkıntı yok kapanma siyah ekran falan olmuyor
1-psu sorunu değil farklı psu denendi
2-driver sürümleri denendi tek tek eski sürümler yüklenip temiz yükleme gerçekleştirildi
3-onboard takıldığında gayet düzgün çalışıyor
https://i.hizliresim.com/LOzW3Z.jpg
4 GB Ram
400W PSU
İ3 540