Bu canlı izlemeyi fazla kafayatakmayın fotograf gibi bir şey sürekli yenilenir aero performansınnekadar iyi ise okadar seri çalışıyor.
Detroid , sistemimde o kadar hızlı oldu aero peek , kelimelerle ifade edemem :)
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Mouse HKEY_CURRENT_USER \ Control Panel \ Mouse
regedit ayarı budur..Yaparsanız , nasıl yaptığınızı sölerseniz iyi olur konunuzda..
Eğer yavaş olduğu için yapmaya çalışıyorsanız MouseHoverTime yi 1 yapın..
bunun yanında diğer ayarları da bozarsanız , benim ki gibi olur :)
Hayır istememe durumu ordan değil. :)Sadece bu genel özelliği mi yoksa bende mi sorun var anlamaya çalıştım.Eğer o dediğim olay olmuyorsa tamam. Bende de olmuyor çünkü. :) Amamesela Firefox'u açın, bir de Internet Tavla açın. İkisinden birindeiken, diğeri simge durumunda olmayacak sadece arka planda olacak, diğerpencereyi canlı izleyebiliyorsunuz o küçük resimde. Tavlanınoynandığını görüyorsunuz mesela. :P Sanırım simge durumunda olmamasıgerekiyor pencerelerin o canlı izlemeyi yapmak için. Bunu test etmekistedim. :)
Yani o kadar sorun değil bu özellik amakapatılabilseydi iyi olurdu, boşuna performans kaybı benim için.Sonuçta sistemim o kadar iyi değil. :) Ayrıca Detroit, sistemderecelendirmede Aero puanım en düşüğü, ekran kartım eski fakat canlıönizlemeler sorunsuz ve de hızlı çalışıyor. Ben kullanmak istemiyorumsadece, yoksa sorun çıkardığından değil. :
öğretmen , öğrencilerine ders anlatırda öğrenci tahtaya bakar bakar ama ne hocanın dediğinden ne de tahtada ki şekilden falan birşey anlamaz ya..Aynı o durumdayım şu an :)
sizin yorumunuzu okuyoyorum , okuyorum anlayamıyorum..Sizin amacın ne :P
sistemimde bir anda çok program açmaya çalıştım..mozilla yı kapatım , açtım,simge durumuna küçültüyorum yok birşey olmuyor..sistem hızlı olduğundan tak bastığım şey açılıyor..yani bu istediğinizi yapamayacağım ben galiba :)