Görev Cubugu Simgeler

ParanoiD
16-07-2009, 18:05   |  #1  
ParanoiD avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,900 mesaj

Merhaba.Bugun bilgisayara format attım.Önceden de win7 yüklüydü ve görev çubugunda açık olan bir programın üstüne geldigimde (mozilla, msn , winamp vb.) sayfayı küçük bir pencerede uzaktan görüntüsünü gösteriyordu.Hatta youtube açıkken video ordan hareket ettigini görebiliyordum.Formattan sonra sadece isimler gözükmeye başladı.Biraz aradım ama bulamadım nerden ayarlamam gerektigini.Eskisi gibi yapmak istiyorum.Nasıl yapabilirim?

Banned
16-07-2009, 18:11   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Eklediğniz resimden ve bahsettiğiniz sorundan anlaşılacağı üzere ekran kartınızın sürücüsünü yüklememişsiniz veya windows puanını güncellememişsiniz. Ekran kartınızın sürücüsünü yüklerseniz sorununuz çözülecektir.

Kapalı Hesap (135391)
16-07-2009, 18:12   |  #3  
Kapalı Hesap
2,758 mesaj

Vistaya Göre :

Denetim Masası (Control Panel) > Sistem Ve Bakım > Performans Bilgileri Ve Araçları > Görsel Efektleri Ayarla > Oradan Gerekli Kutuya Tick Koyun !

Not : Her Kutuda Tick Varsa Buraya Var Yazın !

ParanoiD
16-07-2009, 18:36   |  #4  
ParanoiD avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,900 mesaj
Alıntı: khramn  
Eklediğniz resimden ve bahsettiğiniz sorundan anlaşılacağı üzere ekran kartınızın sürücüsünü yüklememişsiniz veya windows puanını güncellememişsiniz. Ekran kartınızın sürücüsünü yüklerseniz sorununuz çözülecektir.
Ekran kartı driverı yüklüydü ama sistemi derecelendirmemiştim.Derecelendirdim ve oldu teşekkurler.Diğer arkadaşada teşekkur ederim.