Resimde göründüğü gibi bir sorunum var. Görev çubuğundaki yazlıarın boyutu küçüldü. Windows 7 teması yükleyince oldu. Yardım ederseniz sevinirim.
Görev Çubuğu sorunu
Sistem geri yükleme yaparsanız sorununuz çözülecektir.Temayı yüklediğiniz tarihe dönün...
Ben burdan indirdiğim Win 7 temasını o şekilde sildim ve işe yaradı. Dosya .theme dosyası değilse bilemicem.
Görev çubuğunda sekme boyutunu düzeltmek için;
Başlat/ Çalıştır/Regedit/HKEY_CURRENT_USER/Control Panel/Desktop/WindowMetrics,"MinWidth"
Sağ taraftaki listeden "MinWidht" alanını bulun.
Üzerine 2 kez tıklayın ve değer kutusunun içine, Piksel cinsinden (sadece sayı) istediğiniz genişliği yazın.
(Normal olanı sanırım -256)
Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
(Sayıyı, normal boyutu bulana kadar değiştirebilirsiniz)
tuana09 sana çok teşekkür ediyorum. senin sölediğin girdiden dolayı olmuş bu iş.Ayrıca burda benim hatam var. Temayı yüklerken yazılan kılavuzda o girdiyi bulup değeri 56 yapın yazıyordu. Ben 56 yapmıştım şimdi değiştirdim sistem normale döndü.
mhmtTR sana da teşekkür ederim ilgilendiğin için.
Rica ederim...Geçmiş olsun.
Win7 teması için tamamlayıcı bir özellik olduğundan dolayı, değerlerin düşürülmesi isteniyor. Bunu yapmak, bu gibi durumları ortaya çıkarttığından dolayı doğru olmuyor. (Yapsanız bile önceki değerini bir yere kaydedin bence)