Merhabalar. Görev çubuğuna ünlem işareti olarak yanıp sönen Spy locked diye bir simge geldi...Bastığımda spylocked ile ilgili siteye gidiyor ve yazılımı satın almamı sölüyor... Sadece spylocked değil. Bir süre sonra dr spybot gibi bir siteye daha gönderiyor.. Anladığım kadarıyla bu virus yada spyware.. Nasıl kurtulabilirim bundan.. Sistemimde Avira antivir PersonalEdition Premium ve Ad-Aware SE Personal yüklü...Tarattım baya uzun sürdü ama yine spy locked gitmedi...yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Görev çubuğuna gelen spylocked. Yardım lütfen
benzer bir sorun bendede vardı Mehmet.herkese (()spy sweeper i öneriyorum,bu işin uzmanı.dene pişman olursan eğer sana bir daha tavsiyede bulunmam.bu kadar net konuşuyorum
CEvap bumu Boomfunkmcs arkadaşım...
Aynı sorunu olan nightsilver arkadaşımız da çözememiş sorunu galiba.. Yani bu format atmadan düzelmezmi....Yok mu bilen beşka bişey...
bir ara ben de bu virüs yüzünden forum açmıştım ama derdime çare olan çıkmayınca format atmak zorunda kaldım format tek çözüm
Fromat tek çözümse bu spylocked u yapan elemanları tebrik etmek lazım valla... Forumda çözümsüz görünen bir konu gibi bu...
Mehmet sorununu başka bir programla çözmüştü sanırım,ben ona özelden yazayım o zaman.gelsin kendisi cevap versin.
Çok iyi olur boomfunk hocam
son çare SPY SWEEPER adlı programı kullandım ve hakkaten bu sefer kurtuldum :)
Bunu mu deneyeyim .. seni kurtaran buymuş o zaman anladığım kadarıyla...ve mehmet arkadaşımız Başka bi çözümü varsa yazacakmı... ulaşabildin mi...
beni kurtaran SPY SWEEPER oldu ama Mehmet farklı bir program kullanmıştı diye hatırlıyorum Kerem.Mehmet henüz yok forumda o yüzden ne zaman gelir yazar bilmiyorum.
BOOMFUNKMCSbeni kurtaran SPY SWEEPER oldu ama Mehmet farklı bir program kullanmıştı diye hatırlıyorum Kerem.Mehmet henüz yok forumda o yüzden ne zaman gelir yazar bilmiyorum.O zaman spy sweeper ı kurayım da bi deneyeyim...
Boomfunk kardeş spy sweeperla tarattım. Lopdotcom diye bir şey buldu karantinaya aldı...Ama hala gitmedi bizim spylocked..
kurulumu tamamladıktan sonra pc ni F8 le aç Kerem,spy sweepper i update ettikten sonra tarat bakalım neler olacak.umarım çözülür sorunun,formatlanacak kadar kötü birşey değil.
update edemedim spy sweeperı denedim olmadı boomfunk...
senin için araştırıyorum,çözene kadar devam.yabancı bir forumdan aldım bunu(()sorunu çözmüş,teşekkürler var yani,karar senin.
"Thanks, I used the smitfraudfix and it seemed to clear the problem. I will re-post if anything comes back. Thanks!"
Çok saol..şu an benim bilgisayar güvenli modda spy speeperla tarama yapıyor. Arkadaşın bilgisayarındayım..Kullanımı direk search ile mi olacak..
yükledim deneyeyim diye,kolay kullanımı var. M-DOS üzerinden çalışıyor ve senin çok iyi yönlendiriyor.almanca ve ingilizce dil seçeneği var.ben beğendim :D
Evet spy locked silindi. yanında da xp lisanslı yaptığım dosyaları sildi. şimdide mavi yıldız geldi sonra tekrar lisanslı yapınca düzelir tahminim... ,boofunk uğraştığın için saol.. çok teşekkür ederim .. hadi kolay gelsin...
ceryan67Evet spy locked silindi. yanında da xp lisanslı yaptığım dosyaları sildi. şimdide mavi yıldız geldi sonra tekrar lisanslı yapınca düzelir tahminim... ,boofunk uğraştığın için saol.. çok teşekkür ederim .. hadi kolay gelsin...oo iyi hadi bakalım,yıldızı nasıl söndüreceğini biliyorsun zaten neyse boşver onu dert değil.hangi programı kullandın artık bundan sonrakilerede örnek olsun Kerem.
SmitfraudFix yani senin linkini verdiğin program... Registry den bazı kayıtları sildi herhalde... Sonra düzeldi şükürler olsun...Tekrar teşekkür ederim Boom funk...
sende sağol Kerem,formatsız bu sorunun üstesinden gelmek daha da sevindirici oldu.
iyi geceler.
spyware doctor da temizliyor
BOOMFUNKMCS özel çözdüğüm bir yöntem yok senin önerdiğin spy prog. indirdim spy veya trojen bulmustu tam hatırlamıyorum sildikten sonra yine sorun devam ettim ama aradan 3 4 gün geçtikten sonra kendiliğinden yok oldu buarada zaten sorun çözülmüş galiba