Arkadaşlar görev çubuğunun sol alt köşesine yani hızlı başlata yeni öğeler nasıl ekleyebilirim çok uğraştım yapamadım bir türlü..
Görev Çubuğuna Öğe Nasıl Eklenir?
Programların kısayollarını görev çubuğuna sürükleyerek ekleyeceksiniz.
görev çubuğuna sağ tıklayıp görev çubuğunu kilitle tikini kaldırın ve kızlı başlat kısmını iyive genişletin daha sonra sağ tıklayıp klasörü aç deyişn ve kısayolu klasörün içine atın ve tekrar görev çubuğunu kilitleyin bir de bunu deneyin
Winows 7 bazı programları görev çubuğuna sabitlemeyi kabul etmiyor.Eğer bu tür bir progamsa (Mesela ben Revo uninstalleri ekleyemedim) eklenmiyor.
Programın ".exe" dosyasını Vista uyumluluk modunda çalıştırmayı deneyin.
görev çubuğuna sağ tıklayıp görev çubuğunu kilitle tikini kaldırın ve kızlı başlat kısmını iyive genişletin daha sonra sağ tıklayıp klasörü aç deyişn ve kısayolu klasörün içine atın ve tekrar görev çubuğunu kilitleyin bir de bunubu şekilde de olmadı belki Hayalet 26'nın dediği gibi win 7 kabul etmiyor olabilir ama chrome'yi deniyorum firefox'u deniyorum
olmuyor anlamadım bi türlü.Son Düzenleme: s.b.n.y.n ~ 08 Eylül 2009 22:41
beyler benım de bı sorunum var gecen wın7 64bıt kurdum ama modemı bı turlu kuramadım cdsı var pıkatl usb modem kuruyorum ama baglanmıyor bı turlu baglandıgnı gosteren sarı ısık yanmıyodu ve baglanmak ıcın gereklı kısayol faln da cıkmıyor ne alaka anlamadım wın732 bıt kurdugumda modemı sorunsuz bı sekılde kurmustum acaba 64 bıt drıver mı gerekıyor.
beyler benım de bı sorunum var gecen wın7 64bıt kurdum ama modemı bı turlu kuramadım cdsı var pıkatl usb modem kuruyorum ama baglanmıyor bı turlu baglandıgnı gosteren sarı ısık yanmıyodu ve baglanmak ıcın gereklı kısayol faln da cıkmıyor ne alaka anlamadım wın732 bıt kurdugumda modemı sorunsuz bı sekılde kurmustum acaba 64 bıt drıver mı gerekıyor.Türk Telekomun geleceği göremeyen çalışanlarının Türk insanına armağanı: Pikatel USB modem!
Recep abı sagol benım aptal modem bu http://www.adslburada.com.tr/urunbak.asp?IDUrun=3#tab_5
ama vısta drıverı dahı yok gıbı gozukuyor.