Ctrl+Alt+Delete'ye bastığımda "Görev yöneticisi,yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı" diyor ama ben hiç bir ayarı ellemedim.Görev yöneticisini nasıl açabilirim?
Görev Yöneticisi açılmıyor!Yardım edin!
Büyük İhtimal Modifiye İşletim Sistemi Kullanıyon Demi.Virüs Var bence O Yüzden Engellenmiştir.
Ev bilgisayarı ve işletim sistemim=Xp.Önceden hiç böyle bir hatayla karşılaşmamıştım.
Ev bilgisayarı ve işletim sistemim=Xp.Önceden hiç böyle bir hatayla karşılaşmamıştım.Muhtemelen virüstür ama
senden başka kullanan varsa belki o kurcalamıştır
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System
adresine gidip bi bak bakalım disbletaskmgr diye bir anahtar var mı?
Varsa silip bilgisayarı yeniden başlat
Kayıt defteri de açılmıyor.Ne olduğunu anlayamadım.Combofix programıyla da belki virüs vardır diye tarattım.
Merhaba
Başlat > Çalıştır > "gpedit.msc" yazın.Sonra çıkan pencerede Kullanıcı Yapılandırması > Admin Şablonları kısmına gelin.Orda Ctrl+Alt+DEL kombinasyonuyla ilgili bir ayar var.Onu Disable(Pasif) konuma getirirseniz Gorev Yoneticisi çalışacaktır.
Çok teşekkür ederim.Söylediğiniz yerden görev yöneticisini açtım ama kayıt defterini açmak için ne yapmam lazım?Yardımcı olursanız çok sevinirim.Görev yöneticisi sorunu için de teşekkür ederim.Başlat>Çalıştır'a girip "regedit" yazdığımda "Kayıt defteri düzenleyicisi,yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı" yazıyor.
Tekrar merhaba, rica ederim..
Kayıt Defteri'ni de aynı yoldan açabilirsiniz ;
Baslat > Çalıştır > "gpedit.msc" yazın ve Tamam diyin.Gelen pencerede "Kullanıcı Yapılandırması" > "Yönetim Şablonları" > "Sistem" başlığı altından "Kayıt Defteri düzenleme araçlarına erişimi engelle" seçeneğinden "Devre Dışı" olarak değiştirip Uygula demeniz yeterli..
Kolay gelsin..