selam arkadaşlar
gorev yonetıcısı açılmıyor
ornegın ctrl + alt + delete yaptıgımda şöyle bir hata geliyor
Görev yöneticisi yoneticinizz tarafından devre dışı bırakıldı die bir uyarı gelıyor nasıl çözerimm bu sorunu ?
selam arkadaşlar
gorev yonetıcısı açılmıyor
ornegın ctrl + alt + delete yaptıgımda şöyle bir hata geliyor
Görev yöneticisi yoneticinizz tarafından devre dışı bırakıldı die bir uyarı gelıyor nasıl çözerimm bu sorunu ?
başka bir hesap açın,, ben öyle çözmüştüm..
ama taha profesyonel çözümler var, formda araştır
arkdaşım o bi virüsten kaynaklanıyor. taşına bilir disklere de exe uzantılı dosya oluşturur sağlam bi antivirüsle güvenli kipte tarama yaptır düzelir düzelmesse sisteme f disk atman herşeyi temizlemen gerekir. yoksa geri geliyo benim başıma gelmişti fdisk atıp bütün hafıza kartlarımı usb belleklerimi formatlamak zorunda kaldım.
http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/regtmcmdrestore.vbs linkte bulunan dosyayı çalıştırman problemi çözecektir bu uygulma ile ayrıca komut satırı ve kayıt defterini açamama problemleri deçözülecektir
kolay gelsin
sternhttp://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/regtmcmdrestore.vbs linkte bulunan dosyayı çalıştırman problemi çözecektir bu uygulma ile ayrıca komut satırı ve kayıt defterini açamama problemleri deçözülecektirAyrica arkadaas ilave iyi bir antivirs ve antispyware kur bunun yanindada.kolay
BAŞLAT ÇALIŞTIRa GEL gpedit.msc yaz.özellikler eylem iki yapılandırmayıda devre dışı bırak düzelir.kısıtlama konulmuş
arkadaşlar baktım dedikleriniz yaptım olmadı bende en saglıklı yoldan format attım
yardım eden herkese teşekkürler
Yapamayan arkadaşlar burayada bakabilir:
Ben bu sorunu grup ilkesinden çözüyorum fakat bilgisyarı kapatıp açtığında grup ilkesi eski ayarlara dönüp görev yöneticisini tekrar açmıyor bu sorunu nasıl çözebilir lütfen yardım!
bak birader bu sorunu combofix ile çöze bilirsin ilk önce combofixi çalıştır sonra hala çözülmediyse Enabler Disabler diye bi program da koydum onu da çalıştırınca halledersin programların kullanımları içinde mevcut
Programları indirmek için buraya tıklayınız
Rar Şifresi:YusuF_96
dostum combofix ile tarat düzelir benimde başıma gelmişdi msconfig bile acılmıyodu
Çok Kolay Bir Yöntem Ama XP için :
Başlat > Çalıştır > gpedit.msc > Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Sistem > Ctrl+Alt+Del Seçenekleri > Görev Yöneticisini Devre Kaldır > Devre Dışı İşaretle ve Artık Görev Yöneticiniz Etkin Olur .....
NOT : Windows XP ' de denedim diğer bilgisayarları bilmiyorum !!!!