Evet arkadaşlar görev yöneticisinde ilginç şekilde Kullanıcılar sekmesi yok bu neden kaynaklanabilir
Fotoğraf
Evet arkadaşlar görev yöneticisinde ilginç şekilde Kullanıcılar sekmesi yok bu neden kaynaklanabilir
Fotoğraf
çıkacam geri dönüş yapamayacağım ama sen yinede buraya yaz belki yardımcı olan çıkar...
Administratör hesabıyla giriş yamayı dene ve oradada aynımı sorun ona bir bak... ayrıcana işlemler menüsünden tüm kullanıcılara ilişkin işlemleri göstere tıkla ve senden başka biri bilgisayara sahipmi ona bir bak olmadı birşeyler düşünürüz... Bunları bir bak sonra yaz buraya bir yardımcı olan çıakr elbet... yakşamlar...
Koskoca forumda bilen yokmu beyler
Denetim Masası altından yönetimsel araçlar ve hizmetlere gelin. Oradan Terminal Hizmetler (varsa tabi, tüm 7 sürümlerinde ve sp/güvenlik paketi tam olanlarda çıkmayabiliyor), Kullanıcı profil hizmeti, ikincil oturum açma, Windows yönetim yardımcıları seçeneklerini Otomatik olarak ayarlayıp bilgisayarı baştan başlatın.
Birkaç tane servis yazdım ama tam olarak hangisinin olduğundan emin değilim. Normalde Vista ve öncesinde o iş terminal hizmetlerine bağlıydı ama 7 ve sp paketiyle birlikte kullanıcı denetleme işi de farklı servislere kaydırıldığından tüm dediğim seçenekleri açın. Zaten tümü de ilk windows yüklemesinde varsayılan olarak açık geliyorlar.