Görev Yöneticisi, yöneticiniz tarfındn devre dı...

sertacparlak
13-04-2010, 14:26   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

Flashdiskimi bilgisayarıma taktım ve bilgisayar aptallaştı görev yöneticisini açmak içn ctrl+alt+delete kombinasyonunu uyguladığımda ise görev yöneticisi, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı uyarısını alıyorum kullanıcı yapılandırılması ayarlarından geçici olarak sorun giderilebiliyor fakat bilgisayar kendiliğinden restart atıyor ve açıldığında görev yöneticisi yine yok, yine aynı mesaj sanırım bir virüs var ama eset nod32 kaspersky taramasında bir şey görünmüyor virüsün olduğu flashbelleği ise biçimlendiremiyorum flashın içindeki exe uazntılı dosyalarıysa siliyorum fakat yeniden türüyor format dışındaki önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim

clickonline
13-04-2010, 22:49   |  #2  
clickonline avatarı
Yıllanmış Üye
459 mesaj

En süper antivirüsle tarat o sorun çıkaran virüsler bulunmaz , bulsada verdiği zararlar geri alınmaz.

Sistemni Güvenli modda Combofix ile tarat sorun kalmaz.Tarama yaparken Flash bellekde takılı olsun.

Banned
14-04-2010, 09:09   |  #3  
Banlandı
20 mesaj

Combofix fikrine katiliyorum , ilaveten bakiniz:
http://www.sordum.com/?p=1632

Son Düzenleme: velociraptor ~ 14 Nisan 2010 09:11
sertacparlak
15-04-2010, 01:09   |  #4  
OP Taze Üye
8 mesaj

Öncelikle ilginize teşekkür ederim combofix ile flash takılı iken tarattığımda combofixi çalıştırır çalıştırmaz bilgisayar yeniden başlatıyordu kendini, flashsız tarattığımda combofix işe yaradı tabi bilgisayar düzelince flashı da biçimlemek sorun olmadı ilgilenen arkadaşlara tekrar teşekkürler