Arkadaşlar görev yöneticisinde bu 3 program çalışıyor görünüyor.
Bu programlar nedir ne işe yararlar? Birde bunlar fazla ram tüketiyorlar.
İşlemi sonlandırıyorum, tekrar çalışıyorlar.
İnternette aradım ama kayda değer bir şey bulamadım. Sadece ingilizce açıklamalar var.
Bilen arkdaşlara şimdiden teşekkürler...
nod32 ve panda virüs taramasın da temiz çıktı!
görev yöneticisindeki bilinmeyen programlar
ikisi windows un dosyası da diğerini bilmiyorm.bende onların hiçbiri yok.belki yüklediğin bi programdandır.sistem dosyası kullanıyodur.
Aslında office 2007 beta yükledim dediğin gibi belki onunla ilgilidir.
Bu yeni version Görev Yöneticisi=====*TASK EXPLORER* kullanırsan,daha ayrıntılı bilgi alabilirsin!(Windows'un task manager'inden çok daha ayrıntılı!!)Web sitesi= http://www.mkn-software.de/de/software/desktop/taskexplorer/
Ve direkt olarak indirebileceğin exe' si =
hatta chip şubatta detaylı bilgiler verilmiş bu konu hakkında, cd'lerinde de birkaç program var sana yardımcı olabilecek. windows görev yöneticisi tüm arkada çalışan programları gösteremeyebiliyor, bunun için task explorer adlı program, arkadaşın da bahsettiği gibi, kolay kulanıma ve anlaşılır arayüze sahip bir . ben de tavsiye edebilirim. ayrıca hangi program kimin nesidir, ne iş yapar? bunları öğrenmek için en çok bilinenlerin detaylı açıklamalarla tanıtıldığı hoş bir site var işine yarayabilecek.
metalokAslında office 2007 beta yükledim dediğin gibi belki onunla ilgilidir.Evt bu üç dosyada office 2007'nin çalışan exeleri.Ayrıca vistada bu 3 exe çalışırmış.