Win Vista 32 bit kullanıyorum ne yaptıysam bu durumu çözemedim googlede çoğu xp de çözümünü bulmuşlar.Ancak vistada yapamadım.
Lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler..
Görev yöneticiyi açamıyorum
- 1
- 2
ctrl+alt+delete yapmayı düşündünmü?
baslat-> calistir-> regedit
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntversion\Policies\System
icindeki:
DisableTaskMgr
parametresinin değerini
0
yaparsaniz sorun cözülebilir
Oyunlardan Bulaşan Bir Virüs Var OyAPIYOR Pc'yi sonra 2,saatte kapanmayada başlar ;)
baslat-> calistir-> regedit
icindeki:
DisableTaskMgr parametresinin değerini
0 yaparsaniz sorun cözülebilir
Oyunlardan Bulaşan Bir Virüs Var OyAPIYOR Pc'yi sonra 2,saatte kapanmayada başlar ;)Hmm.. senin bulduğun yöntem farklıymış..baslat-> calistir-> regedit
icindeki:
DisableTaskMgr parametresinin değerini
0 yaparsaniz sorun cözülebilir
regedit açmıyor şu hatayı veriyor ''Kayıt defteri düzenleme, yöneticiniz tarafından devreden çıkarılmış.'' Ayrıca ctrl+alt+delete yapıyorum ve görev yönetici gözükmü'Kayıt defteri düzenleme, yöneticiniz tarafından devreden çıkarılmış.'' hatasını düzelten bir dosya var..
Bu linkteki rar dosyasını indirin. rar dosyasının içindeki dosyayı çıkartın. Çıkan dosyanın içinde bolcana_regedit isimli bir dosya var.. O dosyaya çift tıklayın. Kayıt defteri açılacaktır..rar şifresi : www.bolcana.org
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (234994) ~ 31 Mart 2012 10:10
yok kardeşim o 'nu yapan bi virüs salty hemde çok dehşet bi virüs sisteme bulaşır bulaşmaz sistemin içine ediyor piyasadaki virüs programlarıda silemiyor brndede olmuştu ordan biliyom
Format atsanda gitmiyor format sadece zayıflatıyor ;)
Ciddiyim gerçek ten eğer sisteminde Slity virüsü barındırıyorsan harddisk'i kaldır çöpe at dur şimdi araştırma yapıyom şu aşamaları sıra sıra uygula :D
https://www.chip.com.tr/blog/ediz ... -araclari_4909.html
tabi een etkili yöntem Kaspersky Rescue Disk ;)
regedit açmıyor şu hatayı veriyor ''Kayıt defteri düzenleme, yöneticiniz tarafından devreden çıkarılmış.'' Ayrıca ctrl+alt+delete yapıyorum ve görev yönetici gözükmüLinkte verdiğim o dosya kayıt defterindeki değişiklikleri eski orjinal haline getiriyor.. O dosyayı çalıştırın, %90 kayıt defteri açılacak.. ;)
Yaw işte dediğim virüs yapıyor ve sen hala oyalanıyorsun o virüs 2 dakika sonra MSE'yide devre dışı bırakacak ve daha sonra güvenlik duvarını tabi önüne çıkacak hiç birşey kalmadıktan sonra işimni yapacak
Bilgisayarı çöertecek :D <---- Sen benim güldüğüme bakma ciddiyim !!!!
Adam çıktı gitti A.C.T. boşuna yazma :D :D
Ciddiyim gerçek ten eğer sisteminde Slity virüsü barındırıyorsan harddisk'i kaldır çöpe at dur şimdi araştırma yapıyom şu aşamaları sıra sıra uygula :DVerdiğin linkteki kaspersky Sality killer.exe indirdim ve çalıştırdım.İşe yaradı Uzun zamandır uğraştığım sorun çözüldü. Çooook Teşekkürlerr :)) rep felan veriliosa vereym :D
https://www.chip.com.tr/blog/ediz ... -araclari_4909.htmltabi een etkili yöntem Kaspersky Rescue Disk ;)
Yok valla bu forumda rep sistemi yok.. Sorununuz çözüldü demek, çok sevindim gerçekten.. Benim dediğim yöntemi denediniz mi peki? bolcana regedit programını uyguladınız mı?
yok Valla ben her önüme gelene senin sisteme staly girmiş diyom o yukardaki linki veriyom :D
Şans eseri tutturdum bu sefer sorununu
Ama gerçekten sality çok kötü bi virüs
iyi madem işe yaramış bende uygulayım bari benimkilerde temizlensin :D
Yok valla bu forumda rep sistemi yok.. Sorununuz çözüldü demek, çok sevindim gerçekten.. Benim dediğim yöntemi denediniz mi peki? bolcana regedit programını uyguladınız mı?Sality virüsü Regedit, Görev yöneticisini kilitlediği için senin verdiğin çözüm işe yaramadı.Ama ilgilendiğiniz için çok teşekkürler..
Ama Format atman gerekir çünki sality virüsünün sisteme verdiğizararı hiç bir program eski haline getiremez
ama denerim dieosan bi Registry Mechanic programıyla kayıt defterini düzenle ve Defragger programı ilede disk birleştirme yap ;)
Eğer sorunun düzelirse Deep frezee programını yükle virüs programına filan gerek kalmaz :D
Bence Bir Format At Gitsin. :) Format DVD/CD 'Si VarMıydı. ? :=)
- 1
- 2