Ben ne dedim.Iraka amerika saldırdı Türkiye yardım etti.Afkanistanda suriyede iranda ırakta Türkiyeye düşman olarak görmeye başladılar.Ben size dedim.Amerika ingiliz israil köpeklerinin lafına uyarsan heryerden kovulurusun.İrak bile bize kafa tutuyor hale bak.Ben dedim bu şerefsiz emperyaller Türkiyeyi komşularıyla çatıştırıp işgala edecekler diye kimse inanmıyor.Yakında suriyeyede saldırırız nato üyesiyiz ya.Ondan sonra amerika bize saldırdımı kimse bize yardım etmez.Heryerden bize cephe açarlar.Bunlar hep strateji Türkiye güzel yedi adamların oyununu.Türkiye natodan avrupa birlginden çekilicek.Türkiye Amerikayla değil Rusya ile anlaşıcak bak bir Allahın kulu Türkiyeye gık diyormu.Şeytanla anlaşma yapmışız dürüstlük bekliyoz emperyallerden.Bunlar ilk sinyaller ileride suriyeyede saldırdıkmı bütün araplar bize düşman kesilicek.Sonra bir bahaneyle Türkiyeyi iranla ırakla suriyeyle herhanbiriyle savaşa iticekler.Sonra güçsüzleşen ülkenin tepesine binicekler.Amerika diyecek sen saldır iran a ben arkandayım arkana bir bakacan amerika kıtasına çekilmiş izliyor.Natoda yardım etmez.10 yıl savaş sürer.İran rusyadan silah alır Türkiye amerikadan karlı çıkan emperyaller olur.1 taşla iki aptal kuş.Türkiye Osmanlı zamanında zayıfladı kaç devlet bindi Türkiyenin sırtına.Bu adamlar hiç mi akıllanmıcaklar.Geçmişte neler yaşandı hiçmi okumadılarda Emperyallerle anlaşma yapıp komşularıyla savaşa itiliyorlar.Dünyada tekiz.Hangi konuda onu söylemicem.
"Türk elçi ülkeyi terk etsin!"
Irak'tan gerginliği arttıracak açılama