Monitör normalden koyu renklerle gösteriyordu. Son zamanlarda ise görüntünün rengi yavaşça parlamaya başlıyor ve sonunda ekran tamamen parlak beyaz ışığa dönüşüyor ve hiçbirşey görünmüyor. Acaba sorun monitörde mi yoksa ekran kartında mıdır? Sanırım ekran kartı sinyal girişi de elektrik kaçırıyor. Kabloyu takarken kıvılcımlar çıkıyor. Bu arada yeni monitör taktım onda da sinyal yok mesajı veriyor
görüntü sorunu
Monitör normalden koyu renklerle gösteriyordu. Son zamanlarda ise görüntünün rengi yavaşça parlamaya başlıyor ve sonunda ekran tamamen parlak beyaz ışığa dönüşüyor ve hiçbirşey görünmüyor. Acaba sorun monitörde mi yoksa ekran kartında mıdır? Sanırım ekran kartı sinyal girişi de elektrik kaçırıyor. Kabloyu takarken kıvılcımlar çıkıyor. Bu arada yeni monitör taktım onda da sinyal yok mesajıŞase kaçak var, güç kaynağını kontrol ettir ve toprak hattı olan bir prize tak sistemi. Monitör de sorun yok gibi.
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj
Ekran kartını değiştirdiğimde atnı sorunu yaptı , daha sonra monitörü değiştirdim, diğer monitör çalıştı. Sanırım sorun monitör de imiş. Mönitördeki sorunu ise hala anlamadım. tamir ettirecek yerde bulamıyorum