Merhaba
Bu sorun sürekli oluyo Google'da birçok kez arama yaptım ya ısı dan ya güç kaynağı yetersizliğinden ya sürücüden şeklinde cevaplar verilmiş. Sürücüleri kaldırdım yeniden kurdum, eski 1-2 sürümü denedim. Isıdan olabilir diye düşünüp ekran kartı fanını sürekli %100'de çalıştırıyorum ısı maksimum 55 derece oluyo yine aynı sorun. PSU yetersiz mi diye düşündüm GTX 660 Ti minimum 450W istiyo bendeki PSU 600W.
Gerçekleşen olayda şu oyunun ortasındayken bi anda ekran gidiyo gelen ses kitleniyo yani ses geliyo ama takılı şekilde aynı saniye sürekli tekrar ediyo. Bazen ekrandan tamamı ile görüntü gidiyo hiç gelmiyo bazende komple mavi, kırmızı, sarı, beyaz gibi bir renge dönüyo ve kalıyo öyle. Kapatıp açmadanda hiçbir şekilde müdahale edemiyorum. Çok nadiren kasadaki power tuşuna bastığımda düzeliyo yani o an açık olan oyun veya internet tarayıcısında görüntü gidiyo siyah gözüküyo ve masaüstüne dönebiliyorum pc kapanmadan önce ve başlat çubuğunda sağ tarafta icon beliriyo ve "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti" şeklinde bir uyarı çıkıyo. Daha öncesinde HD6850 kullanıyodum kesinlikle hiçbir problem yoktu ancak GTX 660Ti aldıktan sonra bu sorun oldu. Ekran kartını değiştirdiğimde format atmadım yani driverları kaldırıp NVIDIA'nın driverlarını kurdum. Format sonrası düzelmeyecek birşey ise lütfen yapmamı istemeyin yeniden yüklemem gerekecek 1TB dosya var tamamı ile angarya olur benim için.