merhaba arkadaşlar benim pc'de mdiaplayer classic,real player, media player,vlc media player, kodec paketi yüklü,pc'imde her türlü görüntülü film klip..vs programları izleyebiliyorum.ses ve görüntü harika.az önce chip dergisinin verdiği cd'deki winap 5.23'ü pc'ye yükledim.kurdum.ama kurduktan sonra görüntü gitti.yukarıda yüklü olan hiçbir programda görüntü yok,sadece ses var.winapı kaldırdım.sorun çözülmedi.reset attım,sistemi geri yükledim.malesef görüntü hala yok.pc'yi kapayıp açtım,yine sadece ses var görüntü yok.bana yardımcı olabilirmisiniz,görüntülü seyredebilmem için ne yapmam gerekiyor.yardımcı olacağınızı umaraktan,şimdiden teşekkürler.
görüntü yok,yardımcı olurmusunuz
En son kurduğun winamp diğer media playerların codeclerine zarar vermişe benziyor. Bence diğer tüm playerları ve de codecleri yeniden kurmayı dene...
bencede winamp kurulu olmadan önceki yüklü codec i tekrar yükle
arkadaşım şimdi bence sen yüklediğin winampı kaldır yineden kur ama kaldırmadan önce bir ayarlarına bak bence eğer bu seferde olmassa yüklediğin ve indir diğin programı yanlış yüklmeiş ola bilrsin sen bir daha dene
arkadaşlar dediğiniz gibi pc'imde yüklü olan tüm medya oynatıcıları kodec paketleri dahil kaldırdım.yeniden kurdum olmadı.yani ses var görüntü yok,
sonra winap5.23'ü tekrar yükle demişsiniz,yükledim,farkeden bişey olmadı arkadaşlar,aynı şekilde ses var görüntü yok,winapı tekrar kaldırdım.daha öncede pc'e winapı kurmuştum,böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.sonra real playeri yükleyince silmiştim.dün tekrar kurayım dedim,keşke kurmasaymışım.
ne yapmam gerekiyor arkadaşlar,yardımınızı bekliyorum