Görüntülü aramada sorun yaşıyorum

MatematikCanavarı
21-07-2008, 18:37   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
320 mesaj

Msn de görüntülü aramayı açtığımda bağlanırken önce benim kameramın görüntüsü normal bir halde oluyor.Fakat bağlandığında yani karşı tarafında görüntüsü gelmeye başladığı anda benim görüntü donuyor.Karşı tarafta görüntüm olmuyor.Sadece beyaz bir ekran mevcut.Ben karşı tarafı görüyom ve seside geliyor,karşı tarafa da sesim gidiyor fakat görüntü yok karşı taraf sadce beyaz bir ekran görüyor.

Görüntülü arama yapmayıp web kameramı göster dediğimde ise herhangi bir sorun yok .Sırasıyla web kameramısı açıyoruz ve birbirimizi görüyoruz.Ama bu durumda ses gitmiyor.

Msn i kaldırıp tekrar yüklesemde çare olmadı .Problem ne bir türlü çözemiyorum

Tuğsan
21-07-2008, 18:38   |  #2  
Tuğsan avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
879 mesaj

Bu tamamen internet hızıyla alakalı bir durum. Birde msn'in yogun kullanıldıgı zamanlarda daha çok meydana gelebilir. Şahsi tavsiyem ya görüntü ya ses kullanmanız. Bu çözüm degil aslındaama sanırım bir çok insan bu sorunu yasıyordur.

MatematikCanavarı
21-07-2008, 18:46   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
320 mesaj

Sanmıyorum çevremde herkes görüntülü aramayı sorunsuz kullanıyor.Yavaşlıktan değil bence benim görüntüm benim tarafımda donuk karşı tarafta ise bembeyaz bir halde oluyor ve ben karşı tarafı sorunsuz görüyorum.Ses olayında hiç problem yok.Benim sesim gidiyor,karşı tarafın sesi geliyor.
Ben bu duruma akıl erdiremedim

Tuğsan
21-07-2008, 18:49   |  #4  
Tuğsan avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
879 mesaj

Hız testi yaptınız mı? Bu tür  sorunlar  genelde iki taraftan birinin hızı yada bant genişliği ile akalıdır. Eğer sizin sonuçlar normalde başka çözümlere yönelmeniz gerekir.

MatematikCanavarı
21-07-2008, 19:15   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
320 mesaj

Hız testi yapmak için bildiğin prograr var mı?