eger oyun oynacaksan iyi verim almak istiyorsan direk olarak XP li kur derim...
Görüşlerinzi almak istiyorum
- 1
- 2
uzman olarak önerimi dinlerseniz windows 7 ultimate ürününü öneriyorum...
Microsoft, Windows 7 ürününü en düşük performansta çalışan işlemcilerde bile yüksek performans gösterecek şekilde dizayn etmiştir...
Wİndows 7 kurulu bilgisayarlarda driver yüklemenize gerek duyulmadan tüm donanım aygıtlarının driverleri sürücüleri otomatik olarak yüklenir..
Windows Xp ürününü yüklemekte ısrar ediyorsanız, Windows vista 'ya ayarlanmış anakartınızın chip-set driverlerini anakartınızın modeline göre üretici sitesinden indirip kurmak zorundasınız....
tabi diğer donanım aygıtlarının Xp driverlerini de bulmanız gerekiyor....
bunları bulmakta zorlanırsanız driver genius programıyla sisteminizde gerekli driverlerini en güncel sürümleriyle indirebilirsiniz...
Driver genius 9 kendi sitesinden indirin: http://www.driver-soft.com/download.html
Ben hala xp kullanıyorum hız konusunda bir sorunum yok, win7 daha hızlı olsa da benim pcden istediğim hızı alıyorum; yalnız yine de win 7 kurmalısınız ben de bir an önce geçmeye bakıyorum, xp hasta adam artık çok çabuk çökebilen bir işletim sistemi ayrıca grafik deyip geçmemek lazım en azından oyun oynayan biriyseniz directx 9 ile directx 10 arasında dağlar kadar fark var ki directx 11 i düşünemiyorum:) biraz kasmasını dert etmemelisin(aşırı derecede değilse)xp ye dönme win 7 yi okulda bir kaç öğretmenin pcye kurduk çok verimli olduğundan bahsediyorlar 1gb ram ile vista çalışıyorsa win 7 ile pc uçar:)vistayı da denedim ordan biliyorum.Yukarıdaki resmi daha önce görmüşsünüzdür belki; ama şu fakı görmek bile xp den soğutuyor insanı...dx9 la dx10 arasında gerçekten de büyük fark var. dx11 se daha mükemmell.
uzman olarak önerimi dinlerseniz windows 7 ultimate ürününü öneriyorum...
Microsoft, Windows 7 ürününü en düşük performansta çalışan işlemcilerde bile yüksek performans gösterecek şekilde dizayn etmiştir...
Wİndows 7 kurulu bilgisayarlarda driver yüklemenize gerek duyulmadan tüm donanım aygıtlarının driverleri sürücüleri otomatik olarak yüklenir..Windows Xp ürününü yüklemekte ısrar ediyorsanız, Windows vista 'ya ayarlanmış anakartınızın chip-set driverlerini anakartınızın modeline göre üretici sitesinden indirip kurmak zorundasınız....
tabi diğer donanım aygıtlarının Xp driverlerini de bulmanız gerekiyor....bunları bulmakta zorlanırsanız driver genius programıyla sisteminizde gerekli driverlerini en güncel sürümleriyle indirebilirsiniz...
Driver genius 9 kendi sitesinden indirin: http://www.driver-soft.com/download.html
Böyle programları daha önceden kulanmıstım ve reklam içeriklerine yönlendiriyodu vede virüs tehlikesi vardı bu programa güvenmeli miyim ?
Yeter bu kadar eğlence .kesinlikle güvenebileceğiniz bir programdır.. driver genius driver güncelleme ve update eden en iyi ve güvenilir yazılımdır. zaten bu yüzden tavsiye ettim
Osmanhasimcan "Driver Genius" programın agüvenebilirmiyim üst kısımda da bişeyler ayzdım oku cvp ver .
virüs veya kötü yazılım içermesi yada indirmesi asla söz konusu değildir...
program driver geniusun kendi sitesinden indirilmektedir.. (driver-soft)30 günlük professional trial kullanım hakkına sahipsiniz...
zaten bunu o anki driverlerinizi bulmak için kullanacağınıza göre trial kullanım süresi yeterde artar bile...
kesinlikle güvenebileceğiniz bir programdır.. driver genius driver güncelleme ve update eden en iyi ve güvenilir yazılımdır. zaten bu yüzden tavsiye ettim
program driver geniusun kendi sitesinden indirilmektedir.. (driver-soft)30 günlük professional trial kullanım hakkına sahipsiniz...
zaten bunu o anki driverlerinizi bulmak için kullanacağınıza göre trial kullanım süresi yeterde artar bile...
Programı kurdum ve taramayıda gerçekleştirdim.Güncel olmayan sürücüleri buldu ama güncellemeye çalıştıüımda "Lisans Kodu" istiyor.Herhangi bir yükleme gerçekleştiremiyorum 30 günlük deneme süresi var dediğiniz halde .
Yardımcı olur musun osmanhasimcan ?
bencede arkadaşım windows 7 ilaç gibi gelecektir
xp den çok daha iyi
kesinlikle güvenebileceğiniz bir programdır.. driver genius driver güncelleme ve update eden en iyi ve güvenilir yazılımdır. zaten bu yüzden tavsiye ettim
Programı kurdum ve taramayıda gerçekleştirdim.Güncel olmayan sürücüleri buldu ama güncellemeye çalıştıüımda "Lisans Kodu" istiyor.Herhangi bir yükleme gerçekleştiremiyorum 30 günlük deneme süresi var dediğiniz halde .
Yardımcı olur musun osmanhasimcan ?
- 1
- 2