ARAKADAŞLAR GOTFATHERDE İLK Bİ ADA M VARYA HANİ ARA SOKAKTAKİ ONU 2 SAAT DÖVDÜM ÖLMÜYO Bİ YARDIM LÜTFEEEEEENNNNNNN
gotfather acil YARDIIIIIIIIIIMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!
Konu başlığındaki hitabın yanlış ve BÜYÜK HARF ile mesaj yazman da yanlış..
Bunlara rağmen cevabını veriyim..:
Adamı sana tarif edilen şekilde dövmen gerekiyor..Beraber gittiğin adam sana nasıl hareket yapmanı söylüyordu diye hatırlıyorum..
50,000 kere söylendi böyle mesaj yazmayın diye. Lütfen biraz dikkat edin. Dövdüğünüz çevrede kazılmış bir mezar olması gerekiyor. Adamı döverek onun içine atmanız gerekiyor.
Arkadaşım o adamı tuttuktan sonra mouse ile ileri itip yere düşürmen gerekiyor.Sonra dövüyosun ve gücü gidiyor.
hepsini yapdım ama acaba oyunda bi sorunmu var
Yanlış hatırlamıyorsam adamı mezara iteledikten sonra yanımızdaki şişman adam kafasına kürekle vurup üzerine birkaç kez kum atıyordu.
tolga2207Yanlış hatırlamıyorsam adamı mezara iteledikten sonra yanımızdaki şişman adam kafasına kürekle vurup üzerine birkaç kez kum atıyordu.Sen farklı yeri anlatıyorsun.Tolga arkadş farklı yeri soruyor.Arkadaşım eminim oyle geciliyodu o bolum.Adamı tutp saga sola cekistireceksin sonra duvara felan vurdurup ileri itip yere düşüreceksin.Daha sonra dövünce oluyodu.İkinci adamı da aynı sekilde yapacaksın ve caddeye acılan kapı acılacak.
İlk bölüm deyince, dayak yerken şişman adamın kurtardığı yer geldi aklıma. Orayı da mezarlık diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlamış olabilirim.
Evet şişman adamın kurtardığı yer ama mezarlık biraz daha ilerde.
kardes o adamı orda bulunan varile kafasını vuracan(varil patlıyo adam yola geeliyo)