gpeditten anlayanınız yok mu[:(!]
haklısın arkadaşım bencede ben bunu düşünerek o dosyanın yedeğini alarak sildim ve çalıştıredığımda otomatik olarak tekrar oluşturdu ama sorun devam ediyor.
otomatik olarak oluşturmak yine bilgisayarındaki yedeklerden yapılır, "c:\windows\system32\dllcache" klasörüne girip bu dosyayı orda bulup siliceksin ve hemen ardından dosyayı normal önceden buldugun ve sildigin yerden de siliceksin, bu devrede windows senden xp cdsini isticek ki saglam dosyaları kopyalabilsin(eger istemezsede sen sildikten sora dosyaları calıştır'a gelip "sfc /scannow" yazıp tamam de ondan sora cd ister ve tüm eksik/bozuk dosyalar taratılır).
elazigli kabul editorum güzel fikirdi ama olmadı ozaman format demede ne dersen de çünkü o yolu biliyorum:)
http://www.microsoft.com/downloa ... 3292&displaylang=en bunu yükledim geçti ama sonra yine olur mu bilmem
arkadaşım format atcak olsam burda neişim var öyle yazcanızı bildiğim için yazmayın dedim bişeyler daha derim ama neyse...
inNteAcoMEarkadaşım format atcak olsam burda neişim var öyle yazcanızı bildiğim için yazmayın dedim bişeyler daha derim ama neyse...bazen işin gırgırında olup bu sözleri kullanabilirler kardeşim buda dogaldır takmamak gerek yanlışmıyım sence
Son Düzenleme: HİPNOZUM ~ 18 Ağustos 2008 20:38
sistem geri yüklemeyi denedinmi ??
denedim dediğin doğruda biraz sert çıkmazsan içi iyice cığrından çıkarırlar onun için yazdım yoksa bunun gibi cevapları çok gördük yani uyuz etti bu neden oluyo anlamadım
sen taktın galiba bu sözlere içine dert olmuş
off hip sen beni tanımamışsın dicem olmucak:) su sorunu halletsek süper olcak
ne bişim sorun muş arkadaş dosyaları birri upload etti yerine koydum sorun yine aynı
peki nasıl bu sorunu çözmeyi düşünüyosun ? bir ikinciside bu soruna dair hiç bir acıklama bile yok forum sitelerinde sırf senin içinde bu sorunu dakikalarca araştırdım ama uzaktan veya yakından bir sonuc elde edemedim sende araştırma yapmışsındır sanırım :) (bi saol demen yeterli çabalarıma) ve birde bu ciddi bir sorun teşkil ediyormu çözemessen dahi bunu.... bence fazla inat edme kendi fikirlerim bu sadece bilmem katılırmısın
10 gün uğraşırsın belkide ama sorunu düzeltemezsin. belki de düzeltirsin ama bulana kadar kafan ağrır. sen işte önemli bilgilerini yedekle sonra temiz bir format at.bıtsın.
http://technet.microsoft.com/en-us/ie/bb219543.aspx şurdaki kiti yükleyip burda anlatılanları yapmayı dene birde.
bulabildiklerim bunlar ancak arkadaşım.
arkadaşlar hepinine çok teşekür ederim ama olmuya hafam patlamış kadar oldu gece gündüz uğraşıyorum