merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış bir yere açtıysam özür dilerim. benim laptop çöktü format atarken gpt sorunu çıktı bütün bölümleri silip birleştirmek zorunda kaldım. dolaysıyla bütün dosyalarım gitti. size sorum ben dosyalarımı normal fat/nfts kurtarma programlarıyla kurtarabilir miyim yoksa başka bir yolu varmı ?? şimdiden tşkler hepinize
gpt disk ve veri kurtarma .s?
Bütün bölümleri birleştirmen dosyalarına bir zarar vermez ancak, diske yeni dosyalar yazdıysan dosyalarının bazılarını geri alamazsın, yani eski dosyalarının olduğu sektörlere veri yazarsan eski verilerini geri kurtarman mümkün olmaz. kullandığın recovery programıyla full tarama çek bulabildiklerini kurtarırsın ama en dikkat etmen gereken şey eski dosyalarını kurtarmadan asla diske yeni dosyalar kaydetme.
merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış bir yere açtıysam özür dilerim. benim laptop çöktü format atarken gpt sorunu çıktı bütün bölümleri silip birleştirmek zorunda kaldım. dolaysıyla bütün dosyalarım gitti. size sorum ben dosyalarımı normal fat/nfts kurtarma programlarıyla kurtarabilir miyim yoksa başka bir yolu varmı ?? şimdiden tşklerBütün bölümleri birleştirmen dosyalarına bir zarar vermez ancak, diske yeni dosyalar yazdıysan dosyalarının bazılarını geri alamazsın, yani eski dosyalarının olduğu sektörlere veri yazarsan eski verilerini geri kurtarman mümkün olmaz. kullandığın recovery programıyla full tarama çek bulabildiklerini kurtarırsın ama en dikkat etmen gereken şey eski dosyalarını kurtarmadan asla diske yeni dosyalar kaydetme.Badwizard haklı disk üzerine dosya kaydı yapma. mini tool power data recovery programı ile dosyalarını kurtarabilirsin.
tşkler arkadaşlar taratmaya başladım inş kurtarılır .s yine de çok tşklr
konu ile ilgili şu sayfada anlatılanlardan faydalanabilirsiniz.
SHERLOCK HOLMES ÖZEL DEDEKTİFLİK HİZMETLERİ
Veri Kurtarma
Şirketimizin bir koluda yazılım ve bilişim üzerine olduğu için bu alanda ekibimiz oldukça profosyonel olup hassas bir titizlikle çalışma sergileyip en kısa sürede size gerekli bilgileri verebilriz. Hiç birdenbire bozulan ya da çalışmayı reddeden bir diske sahip oldunuz mu? bilemeyiz ama, çoğunlukla saklamak amacıyla depoladığımız verileri bir problem olduğunda kurtarmak, sahip olduğumuz bilgisayardan daha daha değerlidir. Hertürlü cihazlarda (Tablet, telefon, fotoğraf makinesi, masaüstü bilgisayar, laptop) dakikalar içinde sonuç elde edilebilir. Peki, Veri kurtarma nedir? Dijital ortamda saklanan Verilerinize erişemediğinizi düşünün. Alınan önlemler böyle bir riski azaltabilir ancak tamamen ortadan kaldıramaz (Yedekleme). Her farklı örnekte, veri kaybına neden olan çeşitli faktörler ortaya çıkar. Bu nedenle de çözüm ancak, konunun uzmanları tarafından üretilebilir ve böylece veri kaybının neden olduğu kötü sonuçlar minimize edilebilir.
http://www.dedektifsherlock.com/veri_kurtarma.html
Veri kurtarma konusunda kendimize güveniyoruz. Veri kaybı yaşadığınız medyalardan veri kurtarma işlemlerini laboratuvar ortamında profesyonel olarak yapıyoruz. Daha fazla bilgi için 0312 431 01 44 Acil 0533 607 43 45 http://www.ankaraverikurtarma.com/