Dostlar merhaba. Ben bir grafik tasarımcıyım. Bu bilgisayarların teknik özellikleri konusunda baya bilgisizim. Sizlerden ricam bana tasarım programlarını rahat rahat kullanabileceğim kasmayacak performansı ve görüntü kalitesi yüksek bir notebook önermeniz. Bütçem belli olduğu için macbook pro 'ya filan yanaşamıyorum. Peşin fiyatı 2000-2500 tl olan bir notebook istiyorum. Sony Waio kullanmak istiyorum. 15" ya da daha büyük ekran istiyorum. Ama işte işletim sistemi ne olmalı, işlemci adı ne olmalı, ram boyutu, ekran özellikleri, grafik kartı özellikleri vs... ne olmalı? AMD Radeon, intel hd grafik kartı 4000, GT force filan gibi şeyler okuyorum bunlardan hangisi olmalıdır? Home edition, ultimate, professionel <--- bunlardan hangisi olmalı ya da başka bir şey varsa o mu olmalı? Bütçeme göre http://www.sony.com.tr/product/vn-fit-e/svf1521zst böyle bi ürün buldum ama doğru seçim mi bilmiyorum? Diğer markalarda bütçeme göre iddialı öneriniz varsa onlara da bakabilirim.
Çok mu şey istedim bilmiyorum ama baya uzun yazdım :) Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Vakit ayıran tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.