koza sormuş:
pc i 4 ay önce aldım ama 4 gün kullanamadım şöyleki ilk aldım eve götürdüm oyunlara girdim 5 saniye sonra donmalar başladı her oyunda yapıyordu çoğunlukla tamamen donuyordu.işlemci quad olamsına rağmen çok yavaştı format ve xp kurmayı 1 saatte yapıydu olur olamadık zamanda pc donuyordu.aldığım yere götürdüm istanbula servisine gönderdiler yaklaşık 2,5 ay serviste kaldı nerdeyse her hafta telefon ettik adamlara kalsa hiç sorun yok diyolardı sonra benden ekran kartının kutusunu felan istediler değiştireceğiz diye pc 3-4 gün önce geldi ramini değişti dediler ekran kartını bir yere göndermişler onlar sağlam diye geri göndermişler felan filan neyse pc geldi oyunlarda donmuyor ama görüntü kalitesi çok az bişey düşmüş(gözle farkedebiliyor yani) renkler canlılığını yitirmiş pc biraz hızlanmış ama format + xp kurma 1 saati buluyor pc bazen donuyor.biosu dual bios yapmışlar..bu görüntü kalitesi niye düşmüştür ekran kartına veya anakarta overclock yapmış olabilirlermi sorun neden kaynaklanıyor sizce..aldığım yere tekrar götürmeyi düşünüyorum ama adamla artık kavga edeceğim nerdeyse çünkü hiç ilgilenmiyorlar sorunu söylüyorum laf kalabalığıyla normaldir felan diyorlar. ben şimdi ne yapmalıyım
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
QUAD Q9550 işlemci GA-p45t extreme anakart 4 gb kingston ram gtx 260 sparkle ekran kartı
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.8.1.20) Gecko/20081217 Firefox/2.0.0.20