Beyler xbox 360'ın grafikleri mi daha iyi yoksa ps3'ün mü ?
Peki xbox one'ın mı grafikleri daha iyi olacak ps4'ün mü ?
Beyler xbox 360'ın grafikleri mi daha iyi yoksa ps3'ün mü ?
Peki xbox one'ın mı grafikleri daha iyi olacak ps4'ün mü ?
xbox 360 biraz daha iyiydi ancak one ile ps4 amd tarafından yapıldı tamamen benzer özellikte olacaklar. ps4 bir tık önde bu sefer oda ram 8gb ddr5 olmasından.
xbox 360 biraz daha iyiydi ancak one ile ps4 amd tarafından yapıldı tamamen benzer özellikte olacaklar. ps4 bir tık önde bu sefer oda ram 8gb ddr5 olmasından.Gelecek nesili bekleyip (Zaten az kaldı) konsollar biraz daha stabilleşince oyunlar filan oturunca PS4 alıcam.
Yalnız bu 8GB GDDR5 RAM'in 6gb'si oyunlarda kullanabilecek gibi bişi okumuştum güvenilir bi sitedeBu ne demek oluyo ve doğrumudur ?
Bence değildir.Çünkü Sony PS4'ün 15dk lık çekimler yapabileceğini açıkladı.Bence çekimler için Ramler fazla.(Tabi bu benim görüşüm.)Gelecek nesili bekleyip (Zaten az kaldı) konsollar biraz daha stabilleşince oyunlar filan oturunca PS4 alıcam.
Yalnız bu 8GB GDDR5 RAM'in 6gb'si oyunlarda kullanabilecek gibi bişi okumuştum güvenilir bi sitedeBu ne demek oluyo ve doğrumudur ?
Eski nesilde Xbox daha iyi deniyor,Far Cry 3 gibi oyunlarda xbox daha iyi gözüküyor,ama gelecek nesilde benzer donanıma sahipler. Ps4 Gddr5 ram'e sahip olduğundan daha hızlı olacaktır gibi. yinede birazda iş oyun geliştiricilerine bakıyor. bu arada Xboxta 8gbnin 4-5 gbsi sanırsam oyunlar için,Ps4 tede bir söylenti işletim sisteminin 3.5 gbyi kullanacağını söylüyor.