Granit Mutfak Tezgahları

vizy10
13-01-2022, 01:03   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2014

Rose Stone Marble & Granite, merkezi Philadelphia'da bulunan bir aile şirketidir. Firmamız kaliteli işçiliğe kendini adamış sağlam bir iş gücü geliştirme hedefiyle kurulmuştur. Amacımız, tüm engelleri aşmak ve sizin için her şeyin ötesine geçmek, tüm tadilat işlerinizin endişe duymadan tamamlanmasını garanti etmektir. Özel şömineler, dolaplar ve tezgahlar uzmanlık alanımızdır. Granit, mermer, oniks ve kuvars sağladığımız malzemelerden sadece birkaçı. Rose Stone, 30 yılı aşkın süredir üstün müşteri hizmetleri, uygun fiyatlar ve farklı taş işleri sunmaktadır.

Satış ortaklarımız ve showroom personelimiz, olabilecek endişeleriniz veya sorularınız için size yardımcı olmaya isteklidir!

Rose Stone Marble & Granite, Philadelphia'da geniş bir granit levha koleksiyonu sunmaktadır. Tüm plakalar birinci sınıf, birinci kalitedir.

Rose Stone Marble & Granite, levhalarımızı (17.000 fit kare) büyük bir kapalı depoda sergiliyor.50'den fazla granit çeşidinde 500'den fazla levha stoklarız ve haftalık olarak yeni sevkiyatlar alırız. RoseStone Marble & Granite, her bütçeye uygun granitin yanı sıra en özel egzotik taş plaka koleksiyonuna sahiptir.

RoseStone Marble
https://rosestonemarble.com/