arkadaşlar bu ayki chip dergisinde kapakta "tebeşir.com işbirliği ile herkese 30 ytl lik greencard başvuru hizmeti" diye başlık var.ama bu konu hakkında ne dergide nede cdlerde bir bilgiye ulaşamadım.acaba bu işi nasıl yapacağız?
greencard başvurusu nerede?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Anasayfaya bir bakar mısın? Ya da şu linke: http://www.advisgreencard.com/?p=ucretsizgreencard
tamam gördüm teşekkür ederim arkadaşım.sağol.
Ama tebesir.com işbirliğiyle yazıyor.. Advisle değil...
Advis ile başvurmanızı tavsiye etmiyorum. Sözleşmeyi okursanız Greencard çekilişini kazanmanız halinde Advis'e 500$ dolar ödemekten bahsediyor. Greencard çekilişi ücretsiz bir işlemdir, bu tür firmalar ise danışmanlık adı altında ücret talep ederler, ancak söylemeliyim ki 500$'lık danışmanlık ücretine OOOHAA! denir.
Ben sizlere www.mezun.com'u tavsiye ederim. Şu an başvuru ücreti olarak 9$ küsür talep ediyorlar. İki yıldır mezun ile başvuruyorum. Maillerinize çok çabuk cevap alabiliyorsunuz. Gerek halinde 24 saat arayabileceğiniz danışma hattı var. Çekilişi kazandıktan sonra da telefonunuza gelen sms lerle v.s. yönlendiriliyorsunuz. Evrakların doldurulması olsun, mülakatta dikkat edilecekler olsun gerek forumlardan gerekse danışma hattından yardım alabiliyorsunuz (öyleymiş yani ben hiç kazanamadım henüz.).