Merhaba Arkadaşlar; Greenzoner.com a kayıt olup çeşitli hediyeler den kazanmak için Davetiye isteyen arkadaşlar
mail adresime greenzoner davetiyesi istiyorum deyip Ö.M özel mesaj atmaları kafidir bilgilerinize.
AÇIKLAMA: Alıntıdır:
1-GreenZoner Nedir?
- Tıpkı Lockerz Gibi Puan Sistemiyle Hediye Dağıtan Bir Site 1000 Puana Gelince İlk Hediyeyi Alırsınız.Yani Redeem Açılır Ve Hediye Kaparsınız
2-Puan Nasıl Kazanılır?
-Öncelikle Üye Olunca 100 Puan Kazanırsınız
-Her Arkadaşınızı Davet Ettiğinizde 40 Puan Alırsınız.(Arkadaş Daveti 30 Kişi İle Sınırlı Bu Yüzden Aktif Olacak Kişileri Seçin Nedenide Aşşağıda)
-Aktif Olacakları Seçin Derken Kastettiğim Arkadaşlarınızın Üye Yapacağı Her Arkadaştan 4 Puan Alırsınız.
-Hergün Giriş Yaptığınızdada 2 Puan Alırsınız.
-Ve Bir Defaya Mahsus Profil Bilgilerinizi Tamalarsanız 100 Paun Daha Kazanırsınız
-Vee Can Alıcı Nokta Çeviri Yapıcaksınız Ve 2000 Puan Alıcaksınız(Daha Önce Hiç Yapmadım Üyelikten Bir Süre Sonra Active Oluyor Sanırım)
İşte Bütün Olay Bundan İbaret Site Tamamen Referans Sistemiyle Kurulmuştur.Referanslarınızı İyi Seçin 30 Kişiyle Sınırlı Olduğunu Yukarıdada Belirtim
İsteyenlere İSTEYEN HERKESE DAVETİYE GÖNDEREBİLİRİM !
Davetiye talep edenlere davetiyelerini göndermeye devam ediyorum, ilgilenenlere duyurulur.!